Trener GOŠK-a

Bubalo: O jesenskoj tituli očito odlučujemo Igman i mi

Posebno je lider GOŠK u nevjerojatnom nizu za ovaj rang, osam vezanih pobjeda i jedanaest utakmica bez poraza.
Sport / Nogomet | 25. 10. 2021. u 10:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gabelski GOŠK i konjički Igman su nastavili svoju utrku za prvo mjesto uspješnim gostovanjima u 11 .kolu Prve lige FBiH, Konjičani trijumfom u Hadžićima kod Radnika (1:0), a Gabeljani pobjedom u Travniku (2:0).

Posebno je lider GOŠK u nevjerojatnom nizu za ovaj rang, osam vezanih pobjeda i jedanaest utakmica bez poraza, piše Dnevni list.

Ovaj put su do pobjede došli autogolom Amara Smajića u 44. minuti, te pogotkom Sabahudina Jusufbašića u 88.

''Kad se dobije utakmica u gostima, mislim da je i zasluženo. Bio je jako težak teren, premekan, blatnjav, slično smo imali u Doboju kod Kaknja. Imali smo prividnu inicijativu prvih 20 minuta, ali ništa konkretno. Domaćin je potom napravio pritisak, ali nisu ni oni ništa napravili. Pokušali smo iz prekida koji su međutim bili opasniji po naš gol, jer su nam iz kontri pravili polušanse, ali ništa ozbiljno prije šanse Romarija koji je izišao sam na golmana. Svi smo vidjeli loptu u mreži, međutim nismo iskoristili tu situaciju. Poslije jedne dobre akcije i centaršuta Haračića – Ramljak se u završnici nije snašao, ali je lopta pogodila domaćeg igrača za autogol'', prisjetio se trener Ivan Bubalo.

''Drugo poluvrijeme smo iskontrolirali, stali malo čvršće, a iz kontre preko Jusufbašića potvrdili pobjedu. Mislim da je bila sasvim zaslužena pobjeda'', dodao je.

Igman je uzvratio osvajanjem bodova u Hadžićima.

''Opet ostajemo na istom rastojanju, ali se i iskristaliziralo to da ćemo se vjerojatno mi i oni boriti za titulu jesenskog prvaka. Ali dobro… mi gledamo sebe i idemo od utakmice do utakmice'', kazao je Bubalo.

Jesen su ova dva kluba očito već obilježila odličnim igrama, dok ćemo vidjeti što će donijeti promjene u dugoj zimskoj pauzi i tko će se bolje snaći na proljeće. Prije toga međutim GOŠK opet ima gostovanje jer je sljedeće subote u Gradačcu kod Zvijezde koja je startala dosta slabo.

''Još jedno teško gostovanje kod ekipe koja ima ozbiljne igrače za ovu ligu. Tu je nekoliko nogometaša koji su igrali i Premijer ligu, nedavno su smijenili trenera, očito je da nisu zadovoljni ovim rezultatima. Analizirat ćemo ih da vidimo kako se postaviti, ali sigurno da ćemo mi i tu utakmicu ići na pobjedu. Njihovi rezultati su iznenađenje s obzirom da su prije početka prvenstva glasili za jednog od favorita s obzirom da imaju dosta kvalitetnih pojedinaca. Nešto očito nije naštimano kako treba, ali sigurno nama neće biti lako jer njima sad praktički trebaju bodovi za opstanak. Mi ćemo se postaviti napadački, ići na pobjedu kao i svugdje, pa što bude'', zaključio je Ivan Bubalo.

Kopirati
Drag cursor here to close