Trener GOŠK-a

Bubalo: Bodovi iz derbija začelja vrijede duplo

U proljetnih šest utakmica GOŠK ima gol razliku 6:2. Prva četiri gola je zabio Dženan Haračić, ovoga puta su strijelci bili Toni Tipurić u 2. minuti i Nermin Hajdarević u 90. iz slobodnog udarca. Bila je to pobjeda protiv izravnog konkurenta.
Sport / Nogomet | 12. 04. 2021. u 07:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Po tri pobjede i tri remija je skor gabelskog GOŠK-a u drugom dijelu prvenstva Prve lige FBiH, odnosno 12 bodova spram 14 koliko je ekipa osvojila u čitavom jesenskom dijelu natjecanja.

Gabeljani su uz novo vodstvo na čelu sa trenerom Ivanom Bubalom, te nekoliko promjena u igračkom kadru, pokazali da ipak ne pripadaju utrci za opstanak u ovom rangu, pogotovo pobjedom protiv konjičkog Igmana u gostima prošlog vikenda (2:0).

''Tvrda utakmica sa teškim protivnikom na teškom terenu. Zabili smo gol iz prekida i držali to vodstvo, dobro stajali u obrani. Nismo dozvolili protivniku da nas ugrozi i čekali svoje šanse iz kontre. Imali smo priliku postići taj drugi gol koji je međutim došao tek pred sami kraj. Mislim da je bilo sve super korektno u Konjicu, od domaćina do suđenja, ali da smo i mi zasluženo slavili. Momci su stvarno karakterni i odradili su vrhunski posao'', komentirao je trener Ivan Bubalo.

U proljetnih šest utakmica GOŠK ima gol razliku 6:2. Prva četiri gola je zabio Dženan Haračić, ovoga puta su strijelci bili Toni Tipurić u 2. minuti i Nermin Hajdarević u 90. iz slobodnog udarca. Bila je to pobjeda protiv izravnog konkurenta.

''Imali smo situacija koje smo možda mogli bolje iskoristiti. Ali zabiti dva gola u gostima je ipak dobro. U gostima imamo dvije pobjede i jedan remi, mislim da smo napravili dobar posao'', napominje Bubalo.

''Ovo je bio derbi začelja i zato su ovi bodovi vrijedili duplo. Srećom su otišli na našu stranu i idemo dalje. Pred nama je još dosta posla'', dodao je u izjavi za Dnevni list.

Sljedeći protivnik je Budućnost iz Banovića. GOŠK na svom terenu ima dva remija i jednu pobjedu.

''Budućnost je uvijek bila ekipa koja se voli nadigravati. Mi imamo malo problema kući, nešto teže pobjeđujemo utakmice. Ali idemo na tri boda kako bi ovu pobjedu iz Konjica okrunili na najbolji način'', zaključio je Ivan Bubalo.

Svoj osvrt na utakmicu je dao i kapetan GOŠK-a te mladi reprezentativac BiH, Igor Savić.

''Veoma bitna utakmica za obje ekipe. Odigrali smo dobro, zabili gol na vrijeme, na otvaranju utakmice, što je bilo veoma bitno za nas. Nakon pogotka smo kontrolirali utakmicu, imali još par šansi i na kraju zabili taj drugi gol i mirno priveli utakmicu kraj. Bitno je da smo u ovoj polusezoni nastavili niz bez poraza. U idućem kolu dočekujemo Budućnost i idemo na pobjedu jer nam je prvi cilj osigurati opstanak što prije'', izjavio je Savić.

Kopirati
Drag cursor here to close