Četiri vratara, jedno mjesto

Brutalna konkurencija na vratima Zrinjskog: Svatko će gledati na sebe

Vratar Dinama na posudbi u Zrinjskom Dinko Horkaš ostat će u Mostaru još barem šest mjeseci.
Sport / Nogomet | 26. 06. 2020. u 21:53 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talentirani 21-godišnji vratar došao je u HŠK Zrinjski početkom godine, no zbog pandemije i prekinutog prvenstva branio je samo u tri utakmice.

 Ipak, bilo je to dovoljno da se u mostarskom klubu uvjere u njegove kvalitete, pa je s hrvatskim prvakom isposlovano produženje posudbe.

 ''Sretan sam što sam produžio posudbu na još šest mjeseci. Zahvalan sam treneru i ljudima iz kluba što sam dobio šansu, a na meni je da radim i opravdam očekivanja'', rekao je Horkaš nakon današnjeg treninga.

 Trener Mladen Žižović sada na raspolaganju ima čak četvoricu vratara. Osim Horkaša ugovor je produžio i Antonio Soldo, a tu su još mladi Vojin Savić te Ivan Brkić, koji je do teške ozljede bio prvi vratar.

 ''Jaka je konkurencija u Soldi, Vojinu i Brkiću, ali svatko od nas gleda na sebe i sva trojica ćemo raditi da se nametnemo treneru'', dodaje Horkaš.

 Plemići u nedjelju odlaze na Kupres gdje će biti sedam dana u sklopu priprema za Premijer ligu, ali i kvalifikacije za Europsku ligu.

 

''Kada je Zrinjski u pitanju očekivanja su uvijek velika, a što se Europe tiče nadam se da će nas ždrijeb pomaziti'', zaključio je Dinko Horkaš.

Kopirati
Drag cursor here to close