Pišu Turci

Brozović se vraća u Europu?

Ideja najtrofejnijeg tamošnjeg kluba je preuzeti Brozovićevu plaću, s tim da bi Al Nassr u tom slučaju htio i financijsku kompenzaciju za puštanje hrvatskog veznjaka na posudbu.
Sport / Nogomet | 06. 12. 2023. u 18:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dio turskih medija u srijedu je objavio vijest da bi trener Galatasaraya Okan Buruk u zimskom prijelaznom roku želio dovesti Matea Kovačića (29) na posudbu iz Manchester Cityja. Drugi dio turskih medija ima drugačiju informaciju. Prema njima Galatasaray želi hrvatskog veznjaka, ali ne Kovačića, već Marcela Brozovića.

Kako navode turski mediji, 31-godišnji veznjak hrvatske reprezentacije želja je Galatasaraya, koji bi ga volio angažirati na šest mjeseci. Navodi se da Brozović ne bi imao ništa protiv toga i da su u Galatasarayu sigurni da bi dobra financijska ponuda mogla nagovoriti čelnike kluba iz Saudijske Arabije da razmisle o poslu.

Ideja najtrofejnijeg tamošnjeg kluba je preuzeti Brozovićevu plaću, s tim da bi Al Nassr, navode turski izvori, u tom slučaju htio i financijsku kompenzaciju za puštanje hrvatskog veznjaka na posudbu.

Brozović je prošlog ljeta potpisao ugovor karijere s Al Nassrom. Dogovorena je suradnja na tri godine, a pisalo se da će po sezoni zarađivati 25 milijuna eura, čime je postao najplaćeniji hrvatski sportaš. U 18 utakmica za novi klub postigao je jedan i asistirao za četiri gola.

Skupocjena momčad u kojoj nastupaju i Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Aymeric Laporte, Otavio i drugi nalazi se na drugom mjestu prvenstvene ljestvice sa sedam bodova manje od vodećeg Al Hilala.

Kopirati
Drag cursor here to close