Dobre vijesti za Interove navijače

Brozović ipak ostaje u Interu?

Marcelu ugovor s prvakom Italije ističe na kraju ove sezone i u posljednjem periodu sve se više pričalo da će otići iz Intera, no sportski direktor ovog kluba, Giuseppe Marotta, donosi druge, bolje vijesti.
Sport / Nogomet | 21. 12. 2021. u 09:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je klub na ljeto prodao neke bitne igrače, Inter je trenutno prvi u Seriji A i na putu je da odbrani titulu prvaka, a nakon dugog niza godina osiguran je i nastup u osmini finala Lige prvaka.

Rai Sport javlja da navijači ovog kluba ponovo imaju razloga za zadovoljstvo, a razlog za to je hrvatski veznjak Marcelo Brozović, piše Sportsport.ba.

Naime, Marcelu ugovor s prvakom Italije ističe na kraju ove sezone i u posljednjem periodu sve se više pričalo da će otići iz Intera, no sportski direktor ovog kluba, Giuseppe Marotta, donosi druge, bolje vijesti.

"Brozović je službeno izrazio spremnost da ostane u Interu i sada moramo pronaći ekonomski dogovor. Uvjereni smo da ćemo ovaj posao završiti na najbolji način", za Rai Sport je istakao Marotta.

Podsjetimo, Brozović je u Inter stigao 2016. godina iz zagrebačkog Dinama, a u karijeri je još igrao i za Lokomotivu, te Hrvatski Dragovoljac u kojem je i započeo svoj profesionalni nogometni put.

Ove sezone je za Inter odigrao 24 utakmice u svim natjecanjima i postigao jedan gol uz dvije asistencije.

Kopirati
Drag cursor here to close