Tuzla City u Međugorju

Brekalo: Cilj je što prije osigurati ostanak, Tuzla City je momčad za veće domete

Nakon sedmodnevnog boravka u Međugorju, momčad novog bh. premijerligaša će završni dio priprema odraditi u crnogorskom Ulcinju.
Sport / Nogomet | 23. 01. 2019. u 11:40 Ivan KRALJEVIĆ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Tuzla Cityja danas stižu na pripreme u Međugorje. U sportskom centru Circle odigrat će dvije pripremne utakmice. Prvo će odmjeriti snage protiv hrvatskog trećeligaša Dubrave u subotu 26. siječnja, a tri dana kasnije protiv sarajevskog Željezničara.

Nakon sedmodnevnog boravka u Međugorju, momčad novog bh. premijerligaša će završni dio priprema odraditi u crnogorskom Ulcinju, gdje su dogovorena tri pripremna susreta. Testirat će ih Mornar iz Bara, Radnik iz Bijeljine te Arsenal iz Tivta.

Momčad trenera Slobodana Starčevića, koja na proljeće ima ambiciju sačuvati premijerligaški status, u zimskoj je stanci angažirala četiri nova igrača. Došli su Eldin Trumić iz živiničkog Slavena, Nemanja Zlatković iz Voždovca, Ensar Hajrović iz švicarskog Flawila te Širokobriježanin Slavko Brekalo iz slovenskog prvoligaša Krško.

''Ugovor sam potpisao do kraja sezone ugovor uz mogućnost produženja na još dvije godine. Prvi su utisci odlični. Riječ je o klubu koji ima ambiciozan plan napretka. Uvjeti su na vrlo profesionalnoj razini, počevši od svlačionica, restorana do soba za odmor između treninga'', kazao je za Bljesak.info iskusni branič Slavko Brekalo.

Širokobriježanin je dobro poznato ime na travnjacima Premijer lige BiH i sigurno će predstavljati važnu kariku u momčadi Slobodana Starčevića. Uostalom, kako je i sam potvrdio, od ranije poznaje dosta novih suigrača i neće mu se biti teško prilagoditi novoj sredini, a biranim riječima dotaknuo se i vizije kluba iz Siminog Hana.

''Posebno su me impresionirali predsjednik Azmir Husić i trener Slobodan Starčević. Pokazali su viziju koja će ovaj klub podignuti na još veću razinu. Želim se nametnuti stručnom stožeru i opravdati svoj dolazak. Cilj je što prije osigurati ostanak, jer ulaganja su sigurno za veće domete nego što je borba za ostanak u ligi'', naglasio je Brekalo.

Kopirati
Drag cursor here to close