Lavovi spremni

GOŠK počeo pripreme: Neretljak izvršio prozivku na Podavali

''U zdravlje, za koje se nadam da će nas pratiti, ne bojim se da ćemo biti u fizičkoj pripremi u početku prvenstva'', rekao je trener GOŠK-a Mato Neretljak.
Sport / Nogomet | 13. 01. 2019. u 20:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši GOŠK-a okupili su se danas u Gabeli gdje je trener Mato Neretljak izvršio prozivku igrala.

Nakon prozivke igrači su odradili i prvi trening, a Neretljak ističe kako još dva pojačanja u klub stižu u ponedjeljak.

Kako doznaje Bljesak.info, tri pojačanja na Podavalu stižu iz Širokog Brijega te jedno iz Kalesije. Božo Vukoja i Toni Nikić produkt su Omladinske škole Širokog Brijega koji su protekle sezone nastupali za seniorsku momčad ''Plavo-bijelih'' dok je Luka Knežević bio na posudbi u Croatiji iz Zmijavaca u čijem dresu je briljirao.

Iz kalesijske Bosne stiže Safet Mujkić, koji je prošle polusezone u Sjevernoj skupini Druge federalne liga, sa 17 pogodaka, bio drugi strijelac.

''Sa šest novih igrača to bi bilo to, Bit ćemo znatno jači u drugom dijelu sezone'', rekao je Neretljak za Bljesak.info.

Foto: Bljesak.info / Trener 

 

''Krećemo u šestotjedne pripreme. Pauza je bila duga, 40 dana, igrači su imali program koji su trebali raditi. U zdravlje, za koje se nadam da će nas pratiti, ne bojim se da ćemo biti u fizičkoj pripremi u početku prvenstva'', rekao je Neretljak.

Treninzi će, kaže, biti zahtjevni.

''Trenirat ćemo dva puta dnevno. Planirali smo pripreme u Istri nakon što završimo Memorijal Andrije Ankovića, Uz to, odigrat ćemo prijateljske utakmice da vidimo gdje stojimo, tako da ćemo dočekati prvo kolo doma protiv Doboj Kaknja spremni'', kaže je Neretljak za Bljesak.info.

Foto: Bljesak.info / Trener GOŠK-a Mato Neretljak

Na kraju kaže kako će učiniti sve da GOŠK stoti rođendan proslavi u Premijer ligi.

''Vjerujem da neće biti lako, jer svi se čupaju, ali vjerujem u našu momčad, kao i ljude oko kluba, tako da zaista vjerujem u to da ćemo dočekati stoti rođendan u Premijer ligi'', zaključio je Neretljak.

Kopirati
Drag cursor here to close