Celticsi dobili drugu zaredom

Boston se ne predaje, dobio drugu zaredom

Što se tiče situacije na parketu, od početka je Boston držao utakmicu pod kontrolom. Opet je Miami imao skroman šut iz igre, malo preko 50 posto, niti jedan igrač nije uspio ubaciti više od 18 poena.
Sport / Nogomet | 26. 05. 2023. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povijest kaže kako se niti jedan momčad u NBA play offu nije vratila nakon 0:3. Međutim, Boston je postao prva koja je uspjela izborila šestu utakmicu nakon što je izgubila svoje prve tri u seriji. Bez obzira na kvalitetu Bostona, realno, mnogi su već očekivali konačni kraj, ali Celticsi očito imaju neke druge planove.

I ono što je možda najveće upozorenje za Miami, jeste činjenica da su ove dvije utakmice košarkaši Bostona dobili više nego uvjerljivo. Nakon +17 u četvrtoj, sada je završilo 110:97. Što se tiče situacije na parketu, od početka je Boston držao utakmicu pod kontrolom. Opet je Miami imao skroman šut iz igre, malo preko 50 posto, niti jedan igrač nije uspio ubaciti više od 18 poena.

Kod Bostona je Derrick White postigao 24 poena, uz šest trica, tri manje od kompletne momčadi Miamija. Marcus Smart je imao 23 poena i pet ukradenih lopti. Jayson Tatum i Jaylen Brown završili su s po 21 poenom. Duncan Robinson predvodio je Miami s 18 poena. Bam Adebayo dodao je 16 poena i osam skokova. Butler je imao 14 poena, pet skokova i pet asistencija, ali je ostao bez posljednjih 9:47 u utakmici. Caleb Martin završio je s 14 poena. Uz to, košarkaši Miamija su imali 16 izgubljenih lopti. Adebayo je prodao šest, Lowry četiri.Treba reći kako je Miami ovu utakmicu igrao bez Gabea Vincenta, koji je uganuo gležanj u četvrtoj utakmici serije.

Kopirati
Drag cursor here to close