Posudba

Boško Šutalo ima novi klub

Šutalo je već neko vrijeme bio na meti Verone, ali su mnogi vjerovali da odlaskom Ivana Jurića od transfera neće biti ništa.
Sport / Nogomet | 25. 08. 2021. u 12:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Boško Šutalo

Mladi hrvatski reprezentativac, Boško Šutalo, napustio je redove Atalante i ovu će sezonu provesti na posudbi u Hellas Veroni.

21-godišnji stoper rodom iz Čapljine po potrebi može odigrati i na mjestu desnog beka, a u Veronu odlazi kako bi skupio kontinuitet igara te se na taj način pokušao nametnuti Gian Pieru Gasperiniju.

Šutalo je već neko vrijeme bio na meti Verone, ali su mnogi vjerovali da odlaskom Ivana Jurića od transfera neće biti ništa. Ipak, da Šutalo može biti pravo pojačanje za Veronu mišljenja je i novi trener Eusebio Di Francesco koji je 'amenovao' njegov dolazak na jednogodišnju posudbu.

Čapljinac je u siječnju 2020. godine preselio put Bergama iz Osijeka u transferu vrijednom četiri milijuna eura, a u godinu i pol dana ukupno je upisao 16 nastupa i jedan pogodak za Božicu.

U novom klubu dočekat će ga dva Hrvata, a ujedno i prvotimca – Ivor Pandur i Nikola Kalinić.

Šutalo je s Pandurom dijelio svlačionicu u mlađim kategorijama reprezentacije Hrvatske.

Ambiciozni čelnici Verone ovog ljeta na pojačanja su potrošili 21.5 milijuna eura, a osim Šutala dovedeni su još Ilić (Man. City, 7.5 milijuna eura), Barak (Udinese, 6 milijuna eura), Magnani (Sassuolo, 4 milijuna eura), Ceccherini (Fiorentina, 3 milijuna eura), Hongla (Antwerp, 1 milijun eura), Montipo (Benevento, posudba) i Fabotta (Juventus, posudba).

Kopirati
Drag cursor here to close