HNK Čapljina

Borovac: Želimo uvezati tri pobjede

Prošlog vikenda Čapljina je kod posljednjeplasirane ekipe lige osvojila sva tri boda pobjedom od 1:0.
Sport / Nogomet | 10. 11. 2018. u 08:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čapljina je u posljednja dva kola Prve lige FBiH uvezala dvije pobjede čime je momčad sačuvala priključak za sredinom ljestvice, ali u posljednje dvije utakmice prvog dijela natjecanja imaju dobru priliku nastaviti s pozitivnim rezultatima.

Prethodno su imali jedan loš period od pet utakmica bez pobjede, a što je zahtijevalo da se ekipa prodrma.

''Poklopio nam se težak raspored, a neplanirano smo odigrali neriješeno utakmice s Igmanom i Vitezom. Onda smo izgubili od Olimpika kući i dvije utakmice na strani. S posljednje dvije utakmice smo pokazali da možemo dosta više, protiv Metalleghea smo odigrali maksimalno organizirano i angažirano'', govori Damir Borovac i pojašnjava kako su u klubu razdrmali tim:

''Prethodno smo imali sastanak zajedno s upravom gdje smo inzistirali na tome da igrači koji nose dres Čapljine moraju pružati puno više, a to je urodilo plodom. Čitav tjedan smo bili zajedno, struka i čitava uprava na treninzima, i stvarno na kraju treba čestitati igračima jer smo protiv Novog Travnika izgledali dosta kompaktno'', rekao je Borovac za Dnevni list.

Prošlog vikenda Čapljina je kod posljednjeplasirane ekipe lige osvojila sva tri boda pobjedom od 1:0.

''Oni imaju 4 boda, ali sigurno su ekipa koja nije za takav skor. Ne znam koji su razlozi, ali mi smo imali tešku utakmicu kod njih. Iznenadili smo ih startnim visokim presingom'', rekao je strateg Čapljine.

Pred utakmicu sa Bratstvom (subota, 13.30 sati) sigurno je da Pero Pervan zbog problema s ozljedom prepone neće igrati. Osim njega Ivan Sušić ima tri žuta kartona.

''Bratstvo obično u Čapljini igra dosta dobro, ali mi želimo da povežemo tri pobjede, ostanemo u zlatnoj sredini i potvrdimo bodove iz Novog Travnika. Svi moraju dati sve od sebe kako bi je priveli na najbolji način. Kasnije imamo još Bosnu i probat ćemo dobiti obje utakmice do kraja, ali sad prvenstveno mislimo o Bratstvu'', rekao je trener Damir Borovac.

Kopirati
Drag cursor here to close