Why me?

Bolta naljutio poziv za doping test

Unatoč golovima u prijateljskoj utakmici, čini se da Bolt napušta Marinerse i Australiju jer je dobio ponudu od jednog europskog kluba.
Sport / Nogomet | 15. 10. 2018. u 15:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbrži čovjek na svijetu Jamajčanin Usain Bolt nakon odlaska iz atletike pokušava ostvariti i nogometnu karijeru u Australiji, a tamo se ozbiljno naljutio kada je zatraženo da se podvrgne doping-testu.

Bolt je prije nekoliko dana debitirao za australski klub Central Coast Marinerse, postigavši u prijateljskoj utakmici protiv niželigaša čak dva gola, a radost mu je pokvario poziv Australske anti-doping agencije u kojoj se traži da hitno dostavi uzorke krvi i urina.

''Kako je moguće da traže test kad ja nisam potpisao profesionalan ugovor, dakle nisam profesionalni nogometaš. I pored svih silnih doping-testova kad sam bio u atletici, opet traže da se testiram. Odgovoreno mi je samo kratko da moram'', kazao je Bolt na svom Instagram profilu, javlja Hina.

Umirovljeni svjetski rekorder na 100, 200 i 4×100 metara želi tek postati profesionalni nogometaš s ugovorom, a obavio je probe u Borusiji Dortmund, južnoafričkom klubu Sundowns i norveškom Stromsgodsetu.

Unatoč golovima u prijateljskoj utakmici, čini se da Bolt napušta Marinerse i Australiju jer je dobio ponudu od jednog europskog kluba. List The Australian navodi da se radi o klubu iz jedne male zemlje čiji su vlasnici arapski multimilijarderi, koji Boltu nude dvogodišnji ugovor.

Kopirati
Drag cursor here to close