Bivši trkač

Skroman debi Bolta u prvoj službenoj nogometnoj utakmici u karijeri

Bolt je čak mogao i postići jedan pogodak, ali koliko god to čudno zvučalo, nije stigao na drugu stativu da loptu pospremi u mrežu.
Sport / Nogomet | 31. 08. 2018. u 20:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: EPA-EFE / Bolt u prvoj nogometnoj utakmici

Najbrži čovjek na svijetu, Jamajčanin Usain Bolt, započeo je svoju nogometnu karijeru u dresu australskog Central Coast Mariners, ali nakon prvih službenih minuta u ulozi nogometaša, smatra da mu je potrebno još vremena kako bi ušao u ritam.

Ovaj 32-godišnji bivši atletičar protiv Gosforda u igru je ušao u 72. minuti, a njegov debi došlo je pogledati oko 10.000 navijača koji su bili na tribinama.

Bolt je ušao na poziciju lijevog krilnog napadača, a u trenutku kada je ušao u igru, njegov tim je vodio. On je čak mogao i postići jedan pogodak, ali koliko god to čudno zvučalo, nije stigao na drugu stativu da loptu pospremi u mrežu.

"Potrebno mi je četiri ili pet mjeseci kako bi igrao kao ostali momci, a da bi bio spreman potrebna su mi dva mjeseca. Bilo je dobro, ovo sam i očekivao, bio sam pomalo nervozan, ali čim sam ušao na teren sve je nestalo. Moja fizička sprema je sada mnogo bolja, što više igram, slušam i treniram, bit ću sve bolji i bolji", kazao je Bolt.

Dolaskom u Central Coast Mariners, Bolt je itekako uradio na popularnosti ovog kluba, a oni su prošlu sezonu završili na posljednjem mjestu na ljestvici.

Kopirati
Drag cursor here to close