Trentno su četvrti

VIDEO I Bologna sve bliža Ligi prvaka

Nakon današnje pobjede, Bologna ima 57 bodova te zauzima četvrto mjesto. Roma ima šest bodova manje, Atalanta sedam.
Sport / Nogomet | 01. 04. 2024. u 18:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uživaju navijači Bologne. Kako i ne bi, kada je ekipa jako blizu povijesnog ulaska u Ligu prvaka. Na već pomalo kultnom stadionu Renato Dall'Ara, Bologna je danas sredili sigurnog putnika u niži rang, Salernitanu 3:0. U glavnim ulogama bili Orsolini i Saelemaekers.

Prvi je u 14. minuti potegao ljevicom efektno, pola sata kasnije dosta slično i Belgijanac. Pobjedu Bologne je ovjerio Lykogiannis u sudačkoj nadoknadi. Ovo je bila osam pobjeda u posljednjih devet utakmica, jedino je Inter uspio uzeti tri boda kao gost.

Nakon današnje pobjede, Bologna ima 57 bodova te zauzima četvrto mjesto. Roma ima šest bodova manje, Atalanta sedam.

Video: Bologna - Salernitana 

Dva susreta koja su igrana od 15 sati završila su bez pobjednika. Verona je dugo vodila protiv Cagliarija. Bonazzoli je efektno pogodio nakon pola sata igre petom.

Darko Lazović je imao dobru priliku da možda Veroni osigura tri boda, ali je jednom pogodio iz ofsajda, drugi put je njegov šut skinuo golman domaćih. Zato je na drugoj strani Sulemana poravnao na 1:1, dok je najbolju priliku za Cagliari propustio u samom finišu Luvumbo, bolje rečeno njegov šut je obranio Montipò.

Istim rezultatom je okončan dvoboj Sassuola i Udinesea. Tamo su u glavnoj ulozi bili Francuzi. Defrel i Thauvin. Prvi je osigurao prednost Sassuolu, drugi je tu istu anulirao tri minute kasnije.

Kopirati
Drag cursor here to close