Bogdanović je bio Dudićev joker

Bogdanović: Nisam samo ja junak

"Ne vidim sebe kao junaka, svi smo mi ovdje junaci. Počevši od nas igrača, stručnog stožera koji je pripremio utakmicu i mene za jedanaesterce, do navijača koji su nam kontantno podrška", kaže Bogdanović.
Sport / Nogomet | 20. 05. 2022. u 16:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Realno, malo tko je očekivao da će momčad Veleža u nekom periodu, nepunih godinu dana odigrati dvije važne, jednako dramatične utakmice koje će obilježiti povijest kluba. Posebno ovu noviju, bližu.
Pa čak iako se pogleda u prošlost, nije Velež previše važnih ili bitnih utakmica dobio na jedanaesterce.

Recimo Belenenses, pa Partizan u četvrtfinalu Kupa 1986. godine, Rudar Prijedor u polufinalu istog takmičenja 1989. godine. U ovoj sezoni čak dvije. Jednu u Ateni, drugu u Zenici. U oba slučaja glavni akter na golu je bio Slaviša Bogdanović. Opet Slaviša nakon utakmice neće reći kako je on najzaslužniji za osvojeni Kup.

"Ne vidim sebe kao junaka, svi smo mi ovdje junaci. Počevši od nas igrača, stručnog stožera koji je pripremio utakmicu i mene za jedanaesterce, do navijača koji su nam kontantno podrška. Evo desilo se prošlog tjedna sam ja u derbiju napravio grešku, ali sam dobio veliku podršku od ljudi. I ja im se zahvaljujem ovim putem. Oni vjeruju u mene i ja sam im to vratio. Ponosan sam stvarno na navijače i na ovu generaciju tima. Ovdje sam tri i po godine, prvo smo izborili Premijer ligu, pa smo napravili evropski iskorak, ostvarili europski rezultat... rekao je Bogdanović.

Kopirati
Drag cursor here to close