Situacija je sramotna

Boehly ušao u svlačionicu, probao motivirati igrače pred Real

"Ne mislim da je to loša stvar u smislu identiteta kluba, nemam problema s tim. Imam nešto za reći nakon utakmice. Nemam ništa protiv da i vlasnik uđe u svlačionicu i porazgovara s igračima", dodao je Lampard.
Sport / Nogomet | 17. 04. 2023. u 19:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Todd Boehly je bio u centru pažnje tijekom utakmice protiv Aston Ville. U jednom trenutku je ušao u sukob s navijačima. Iako je potrošio preko 600 milijuna funti na pojačanja, Chelsea je uvjerljivo 11. na ljestvici, s više bodova razlike za Ligom prvaka nego za zonom ispadanja.

Također, prvi ogled četvrtfinala Lige prvaka s madridskim Realom izgubili su s 2:0, a uzvrat koji se igra u utorak u Londonu za mnoge će biti samo formalnost koju će kraljevski klub morati odraditi.
Danas je održao sastanak s igračima u svlačionici, britanski mediji navode da su uz njega u svlačionici Plavaca bili suvlasnici Eghbali i Wyss, a da se igračima prvi obratio privremeni menadžer Frank Lampard. Navodno je situaciju u klubu nazvao sramotnom, iako igrači ne žele reći što se to pričalo u svlačionici.

Govoreći u ponedjeljak, španjolski golman Kepa Arrizabalaga rekao je:

"Todd dolazi u svlačionicu nakon svake utakmice. Znali smo i ranije razgovarati s vlasnikom kluba, on je i ranije nakon utakmica dolazio u svlačionicu. Neću reći što je rekao, ali normalno je da dođe u svlačionicu."

"Ne mislim da je to loša stvar u smislu identiteta kluba, nemam problema s tim. Imam nešto za reći nakon utakmice. Nemam ništa protiv da i vlasnik uđe u svlačionicu i porazgovara s igračima. Kao što je Kepa rekao, to može biti uobičajeno u današnje vrijeme i nemam problema. Zapravo. Mislim da pokazuje strast koju ima vlasnik kluba i to je prva stvar koja mi se sviđa", rekao je Lampard koji je naravno pričao o sutrašnjoj utakmici četvrtfinala, revanš susretu. Frank je kao igrač Chelseaja osvajao Ligu prvaka, ali danas je situacija u momčadi koju vodi potpuno drugačija.

"Mislim da ništa što se dogodi sutra neće biti bolje od osvajanja Lige prvaka. Bilo je teških situacija u toj sezoni, utakmica protiv Barcelone, Napolija. Ali s obzirom na sadašnji rezultat, momčad protiv koje igramo i trenutak u kojem se nalazimo, morat ćemo napraviti jako puno ako želimo proći dalje. Bio bi to veliki podvig u ovom trenutku" realan je Lampard.

Kopirati
Drag cursor here to close