Trener Leotara nakon utakmice

Bodiroga: Izvinjavam se svima, mi smo pod velikim pritiskom

"Izvinjavam se svima za neprijatnost ako ih je netko osjetio iz Veleža na našem stadionu. Stvarno se izvinjavam, posebno ako je bilo nešto nepristojno s moje strane" naglasio je nakon utakmice trener Leotara
Sport / Nogomet | 01. 05. 2022. u 19:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije neočekivano. Uostalom momčadi kada se bore za opstanak, nemaju previše izbora. Za njih je svaki bod jako važan, Leotar očekivano nije igrao lijepo za oko, priznao je to nakon utakmice i njihov trener Miodrag Bodiroga. Momčad je pritiskom, ima problema sa ozljedama igrača, a traže se pobjede, traže se bodovi.

"Izvinjavam se svima za neprijatnost ako ih je netko osjetio iz FK Velež na našem stadionu. Stvarno se izvinjavam, posebno ako je bilo nešto nepristojno s moje strane. Nama je stvarno svaki bod bitan, stalno smo pod nekim pritiskom. Zalaganje je danas bilo dobro, momcima mojim svaka čast. Velež je po meni jedna od najboljih ekipa u ligi, možda poslije Zrinjskog i najbolja. Mislim da Velež danas osim gola i nisu imali šut na naš gol i mislim da smo ih dobro zaustavili i pokazali da možemo igrati sa svakim", rekao je Bodiroga i najavio naredno kolo protiv Posušja:

"Imamo sedam dana da spremimo utakmicu, mislim da smo ostali bez dvojice igrača zbog suspenzije. Žao mi je što smo dobili povrede, jer nemamo baš tu sreće. Govedarica može svega pola sata, Arežina je van stroja, stalno smo u problemu sa rosterom. Čestitam današnjim igračima na njihovom zalaganju."

Kopirati
Drag cursor here to close