Nemoć Kraljevskog kluba

Blamaža Reala u Gironi, Castellanos im zabio četiri gola

Nogometaši madridskog Reala loše su se proveli u 31. kolu španjolske La Lige, na gostovanju kod Girone koja je pobijedila s uvjerljivih 4-2.
Sport / Nogomet | 25. 04. 2023. u 21:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Apsolutni junak velike pobjede Girone bio je 24-godišnji argentinski napadač Valentin Castellanos koji je zabio sve pogotke za Gironu.

Neće zbog toga ovu večer po dobrome pamtiti rezervni vratar Reala, Ukrajinac Lunin, no veliki krivac za ovaj rezultatski potop jest Realova obrana.

Prvi pogodak Castellanos je zabio u 12. minuti, pored uspavane gostujuće obrane, a u 24. minuti je iskoristio nonšalantnost Eder Militaa te je zabio za 2-0 i veliku erupciju oduševljenja domaćih navijača.

Vinicius Junior je u 34. smanjio na 1-2, a onda je u drugom poluvremenu uslijedio novi nalet Castellanosa koji je odmah u 46. zabio za 3-1, a u 62. minuti, glavom iz blizine, za 4-1.

Do kraja je Real postigao jedan pogodak, strijelac je bio Lucas Vazquez, ali pobjeda domaćina nije bila ugrožena.

Kod Kraljevskog kluba je zakazao i vezni red u kojem su igrali Modrić, Kroos i Valverde. Modrić je zamijenjen u 63. minuti.

Osasuna je upisala treću pobjedu u posljednje četiri ligaške utakmice. Ovaj put je u gostima svladala Cadiz 1-0.

Jedini pogodak dao je Ruben Garcia u 62. minuti. Tim iz Pamplone igrao je od 82. minute s igračem manje jer je crveni karton dobio Ezzalzouli.

U srijedu su na rasporedu utakmice Atletico Madrid - Mallorca, Getafe - Almeria, Celta - Elche i Rayo Vallecano - Barcelona, dok će kolo u četvrtak zatvoriti Valencia - Valladolid, Villarreal - Espanyol i Athletic - Sevilla.

Kopirati
Drag cursor here to close