Šuška se, šuška

Bjelica kandidat za trenera berlinskog Uniona

Talijanski transfer guru Gianluca Di Marzio ranije je tijekom dana na svom X profilu objavio kako je bivši trener Trabzonspora na korak do preuzimanja ove uloge.
Sport / Nogomet | 26. 11. 2023. u 13:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je pet godina proveo na klupi berlinskog Uniona i s klubom ispisao povijesne uspjehe, plasiravši ih po prvi put u grupnu fazu Lige prvaka, Ursu Fischeru presudila je serija loših rezultata zbog čega je došlo do prekida suradnje.

Marco Grote, privremeno je vodio momčad u subotnjem remiju kod Augsburga (1:1), ali berlinski će klub vrlo brzo dobiti novog stručnjaka, dobiti već danas.

Naime, iako se najprije pisalo da će kormilo Uniona preuzeti Raul Gonzalez, iz menadžerskih krugova bliskih Nenadu Bjelici Sportske novosti doznaju kako je upravo hrvatski trener - izbor broj jedan.

Talijanski transfer guru Gianluca Di Marzio ranije je tijekom dana na svom X profilu objavio kako je bivši trener Trabzonspora na korak do preuzimanja ove uloge što će se uskoro uspostaviti, točnim.

Podsjetimo, Bjelica je prije manje od dva mjseca dobio otkaz u turskom prvoligašu, a ranije je vodio Dinamo, Osijek, Speziju, Lech Poznan, WAC, Austriju Beč, Lustenau i Kärnten...

Sada je stigao poziv iz Union Berlina, a čini se da ga je odlučio prihvatiti, a zadatak će mu biti probuditi posrnulog diva koji se nalazi na 17. mjestu Bundeslige sa sedam osvojenih bodova, a i u Ligi prvaka su osvojili samo bod u četiri odigrane utakmice.

U tome bi mu trebao pomoći i hrvatski reprezentativac Josip Juranović koji je kod Fischera pružao dobre partije.

Kopirati
Drag cursor here to close