Otkriven mu tumor

Bivši njemački reprezentativac Michael Ballack morao na hitnu operaciju

Zahvat, obavljen u specijalističkoj klinici u Hannoveru, je prošao dobro, ali morat će se pričekati neko vrijeme kako bi saznalo koliko se Nijemac zapravo uspio izliječiti.
Sport / Nogomet | 20. 08. 2020. u 19:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Michael Ballack

Bivši njemački veznjak, jedan od najjačih u svojoj generaciji, podvrgnut je hitnoj operaciji nakon otkrića tumora u blizini leđne moždine.

Ballack, koji je u karijeri igrao za Bayer, Bayern i Chelsea, prije nekoliko tjedana saznao je da ima izraslinu na tkivu, zbog čega je imao vrlo delikatnu operaciju.

Zahvat, obavljen u specijalističkoj klinici u Hannoveru, je prošao dobro, ali morat će se pričekati neko vrijeme kako bi saznalo koliko se Nijemac zapravo uspio izliječiti.

Njemački mediji pišu kako je sreća po Michija što je tumor rano otkriven. Laboratorijski nalaz je srećom bio povoljan po njega, jer se ne radi o zloćudnom tumoru.

Ballacka se mnogi sjećaju kao fantastičnog igrača, ima 98 nastupa i 42 gola za Elf, igrao je finala Lige prvaka u dva navrata, ali je oba izgubio.

Prvo svoje finale Lige prvaka izgubio je s Bayerom od Real Madrida 2002. godine, zatim kao igrač Chelseaja od Manchester Uniteda 2008. godine.

Informacija o zdravstvenim problemima Michaela Ballacka objavljena je tek ovih dana, a operaciji je podvrgnut prije pet tjedana.

Trenutačno se bivši kapetan Elfa nalazi u Portugalu na odmoru, a prati i događanja na turniru Lige prvaka.

Video: Michael Ballack - Top 15 Goals Ever
Kopirati
Drag cursor here to close