"Pao" u Hrvatskoj

Bivši golman Mure i Domžala krijumčario Kineze

Nemec je priveden u sklopu velike akcije Hrvatske kancelarije za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala. Sumnjiči se da je u Hrvatsku iz Bosne i Hercegovine za novac prokrijumčario 14 Kineza.
Sport / Nogomet | 17. 05. 2023. u 11:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dejan Nemec je kao golman dubok trag ostavio braneći za Muru i Domžale, jedno vrijeme je bio i golman Club Bruggea. Za reprezentaciju Slovenije je upisao jedan nastup, branio je za mlađe selekcije. Kako prenose mediji u Sloveniji, Nemec je ovih dana završio iza rešetaka, zbog krijumčarenja ljudi.

Nemec je priveden u sklopu velike akcije Hrvatske kancelarije za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala. Sumnjiči se da je u Hrvatsku iz Bosne i Hercegovine za novac prokrijumčario 14 Kineza. Nemec je "pao" 10. svibnja u Slavonskom Brodu u blizini autoceste A3, kada su zaustavljena dva automobila koji su dolazili iz smjera BiH.

Hrvatski USKOK pokrenuo je istragu protiv petorice muškaraca koje se sumnjiči da su prokrijumčarili 14 kineskih državljana iz BiH u Hrvatsku u zamjenu za novac. Osim 70-godišnjeg državljanina BiH i 46-godišnjeg državljanina Slovenije, osumnjičeni su i 36-godišnji državljanin Srbije te dvojica hrvatskih državljana u dobi od 27 do 35 godina. USKOK dodaje da su se osumnjičenici zbog koristoljublja udružili s nepoznatim osobama iz BiH i dogovorili prijevoz 14 stranih državljana iz BiH u Hrvatsku.

Kopirati
Drag cursor here to close