Još jedan autogol

Ziljkić ne može za repku može za Olimpiju

"U Zenicu su stigli svi pozvani igrači osim Almedina Ziljkića koji zbog problema s leđima neće konkurirati za meč sa Amerikom", pisalo je u saopćenju saveza.
Sport / Nogomet | 11. 12. 2021. u 23:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak je stigla potvrda na stranicama saveza kako su " U Zenicu su stigli svi pozvani igrači osim Almedina Ziljkića koji zbog problema s leđima neće konkurirati za meč sa Amerikom". U tom trenutku, ta vijest nije predstavljala ništa posebno.

Čovjek je ozlijeđen, neće putovati, međutim samo dan kasnije ili bolje rečeno večer, na terenu "Športnog parka" u Domžalama s brojem 77 baš na leđima pojavio se u početnoj postavi Olimpije nitko drugi nego Almedin Ziljkić. Ne znamo da li su ga mučila leđa, ali je on odigrao svih devedeset minuta bez nekih problema protiv Radomlja. 

Naravno, postoji mogućnost Olimpija nije htjela pustiti Ziljkića na reprezentativno okupljanje (susret SAD – BiH nije u FIFA terminu), ali se onda postavlja pitanje zbog čega je na stranici Saveza objavljeno da je ofenzivac Olimpije ozlijeđen.

Baš kao što se postavlja pitanje, ono jednostavno zašto? Ako već nije mogao ili nije želio igrati mogao se pronaći bilo koji drugi razlog koji ne bi otvorio dodatna pitanja. Ovako, ovo je još samo jedan autogol postignut nakon kombinacije Petev - NS BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close