Novi trener Dinama

Bišćan: Nismo u idealnom stanju

"Znamo koliko smo dobri kada smo na svojoj razini. Bez obzira na situaciju, u stanju smo odigrati čvrstu utakmicu i izvući maksimum iz sebe", naglasio je između ostalog Bišćan.
Sport / Nogomet | 07. 04. 2023. u 18:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi trener Dinama, Igor Bišćan zvanično je predstavljen kao novi trener Dinama. Igor je ponovo na Maksimiru nakon 2012. godine, kada je trener Dinama također bio Ante Čačić. Koji je Bišćana odstranio iz momčadi zbog nediscipline.

U međuvremenu je Bišćan postao trener. Vodio je Rudeš, Olimpiju iz Ljubljane, Rijeku i mladu reprezentaciju Hrvatske (U21). Tri i pol godine je vodio mladu reprezentaciju, 28 utakmica. U tom periodu ova reprezentacija je ostvarila 17 pobjeda, šest poraza uz pet remija. Prije dvije godine je mlada reprezentacije Hrvatske igrala četvrtfinale Europskog prvenstva. Utakmica protiv Engleske je bila posljednja.

"Nisam mogao donijeti krivu odluku, ali zov Dinama se teško može odbiti. Pogotovo nama koji za njega imamo posebno mjesto u srcu. Nije bilo jednostavno, ali prevagnulo je to da je ovo ipak nešto veće i bitnije. Zahvaljujem se HNS-u, na čelu s predsjednikom Kustićem. Proveo sam jako lijep period tamo. Poklopilo se da smo bili jako uspješni, te četiri godine imat ću u lijepom sjećanju do kraja karijere. Krećemo u novo poglavlje i vjerujem da će tako uspješno biti i ovdje", rekao je danas na predstavljanju Bišćan. Na klupi Dinama će debitirati protiv Lokomotive.

"Utakmica dolazi u ne baš idealno vrijeme. Nismo u idealnom stanju. Zadnji rezultati nisu očekivani, ali to je tako. To je možda period koji treba proći. Nadam se da će već od ove utakmice krenuti pozitivan trend. Danas ćemo odraditi prvi trening, teško je govoriti o promjenama, ali nadam se pozitivnoj reakciji i pomaku. Kroz par razgovora ćemo se probati što bolje pripremiti za Lokomotivu. Te utakmice su dosta zanimljive koje Lokomotiva igra, moramo biti spremni na to. Znamo koliko smo dobri kada smo na svojoj razini. Bez obzira na situaciju, u stanju smo odigrati čvrstu utakmicu i izvući maksimum iz sebe", naglasio je između ostalog Bišćan.

Kopirati
Drag cursor here to close