Život piše romane

Bišćan se vraća tamo odakle ga je prije 11 godina potjerao – Čačić!

U ožujku 2012. godine upravo je Čačić odstranio Bišćana iz momčadi Dinama zbog – nediscipline. Čačić je tražio od uprave da ga eliminira iz svlačionice i to se i dogodilo. Čačić je rekao da s njim više ne želi surađivati...
Sport / Nogomet | 06. 04. 2023. u 22:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uistinu život piše čudne priče i isprepliće ljudske sudbine. Slučaj Ante Čačića i Igora Bišćana to najbolje pokazuje.

Kao što je već objavljeno, Ante Čačić smijenjen je s pozicije trenera (i sportskog direktora) Dinama, a njegov je nasljednik Igor Bišćan.

Neki ljubitelji nogometa sjetit će se 2012. godine kada je trener Dinama također bio Ante Čačić, a istovremeno je i Bišćan bio dijelom modre svlačionice kao igrač.

A onda ga je u ožujku te godine upravo Čačić odstranio iz momčadi zbog – nediscipline. Čačić je tražio od uprave da ga eliminira iz svlačionice i to se i dogodilo. Čačić je rekao da s njim više ne želi surađivati, podsjeća Sport Klub.

Navodno su se Bišćan i Čačić prethodno verbalno sukobili na treningu nakon što jednostavno nikako nisu mogli “kliknuti”, blago rečeno. Jednostavno se nikako nisu mogli naći na istoj valnoj duljini.

Nedugo zatim Bišćan je raskinuo ugovor s Dinamom i tako na neslavan način okončao igračku karijeru, a sada, 11 godina kasnije, postaje trener svog najdražeg kluba i mijenja upravo – Čačića!

Bišćan je za Dinamo nastupio 67 puta od 1995. do 2000. godine, a zatim još 61 put od 2008. do 2012.

Proveo je pet godina u Liverpoolu i ubilježio 72 nastupa, dok je za Panathinaikos igrao 36 utakmica. Za reprezentaciju je nastupio 15 puta.

Kao trener vodio je Rudeš, Olimpiju iz Ljubljane, Rijeku i mladu reprezentaciju Hrvatske (U21).

Kopirati
Drag cursor here to close