Ozljeda lista

Bilbija se ipak priključuje, ali ne igra protiv Ukrajine?

Sport / Nogomet | 17. 03. 2024. u 13:57 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski svladao je u subotu Željezničar bez Nemanje Bilbije koji se nije našao ni u zapisniku. Kako piše MeridianSport Bilbija je utakmicu propustio zbog rupture lista, ali prema treneru Zrinjskog Željku Petroviću ozljeda nije ozbiljnije prirode.

Ipak, Bilbija bi mogao propustiti utakmicu dodatnih kvalifikacija protiv Ukrajine, koja igra protiv BiH u četvrtak, ali o tome će odlučiti stožer reprezentacije.

"Bilbija odlazi u Sarajevo javiti se reprezentaciji i tako mu je savjetovano. On nosi nalaze odavde, ali njega će dodatno pregledati njihovi doktori. Mi mislimo da je njegova ozljeda prošlost za pet, šest dana, ali da je veliki rizik da nastupi protiv Ukrajine. Mogli smo i mi ući u rizik i staviti ga protiv Željezničara, ali onda bi ga možda izgubili na dva mjeseca. Nismo htjeli zbog samog igrača, ali i zbog Zrinjskog jer je on najvažniji naš igrač", govorio je trener Zrinjskog Željko Petrović o Bilbiji na pressici nakon Željezničara.

Za razliku od prethodnih izbornika kod kojih je Bilbija bio samo "ukras", Savo Milošević najboljeg strijelca Premijer lige je čak i koristio, pa je kod njega skupio četiri nastupa.

Kopirati
Drag cursor here to close