"Ovo mi je druga kuća"

Bilbija o ulici: Ponosan sam na potez navijača

Sport / Nogomet | 16. 03. 2022. u 13:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot/Youtube  / Bilbija o ulici: Ponosan sam na potez navijača

Najbolji strijelac u povijesti Zrinjskoga Nemanja Bilbija komentirao je za Kompas Radio-televizije Herceg -Bosne potez navijača koji su postavili ploču s natpisom Ulica Nemanje Bilbije koja se nalazi između Stadiona HŠK Zrinjskoga i kampusa Sveučilišta u Mostaru.

"To jutro kada sam se probudio telefon je stalno zvonio. Najviše u šest godina. Nisam znao o čemu je riječ. Lijepa gesta. Fenomenalna. Treniram uz tu ulicu. Još mi je bliže srcu. Ponosan sam na to", poručio je Bilbija.

Kazao je kako niz od 12 dobivenih utakmica i sportski rezultati nisu slučajni.

"Ovdje sam odigrao najbolje utakmice u svojoj karijeri. Tu se najbolje osjećam. Privukli su me grad Mostar, navijači i sve oko kluba. Volim reći da mi je ovo druga kuća". 

Pojasnio je i o čemu razmišlja kada postigne gol.

"Nevjerojatan je osjećaj kada se postigne pogodak. Osjećaju su dublji. Emocije odu na jednu stranu jer u karijeri i kroz život sam imao i pozitivnih i negativnih stvari. Tko nije postigao pogodak ne zna kakav je osjećaj kada se to dogodi". 

O dostizanju rekorda Wagnera Santosa Laga od 125 pogodaka u Premijer ligi kaže kako ne razmišlja puno.

"Ali lagao bih kada bih rekao da ipak ne mislim na to s obzirom kako igram i kako se osjećam. Ali mi to nije opterećenje". 

Na pitanje zašto ponovno nije pozvan u reprezentaciju BiH, rekao je da jednostavno ne zna.

"Nekome se sviđam, a nekome ne. Ali treba se cijeniti to što radi igrač u domaćoj ligi. Ako se ne cijeni Nemanja Bilbija kako će se cijeniti mlađi igrači s nekim manjim uspjehom. Što god napravio tog poziva nema. Da se nerviram zašto ga nema, neću", poručio je Bilbija.

Javljanje Nemanje Bilbije pogledajte na 8. minuti. 

Video: RTV HB | Jakirović za Kompas: O tituli, Europi, ponudama, Baki, Modriću, Petevu, Nemanjinoj ulici...
Kopirati
Drag cursor here to close