Pozvala inspekciju

Adela Gosto reagirala na ''Bilbijinu ulicu'': Cijenim ga kao sportaša, ali je ploča postavljena mimo zakona

S jedne strane javnost je s oduševljenjem primila tu vijest kazavši kako je najbolji strijelac Plemića to zaslužio, a s druge strane javnost je osudila takav čin.
Vijesti / Politika | 01. 03. 2022. u 11:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jutros su se Mostarci probudili uz vijest kako je najbolji strijelac u povijesti Zrinjskog, Nemanja Bilbija, dobio svoju ulicu u Mostaru, odnosno postavljena je ploča na kojoj piše ''ulica Nemanje Bilbije'', a sami čin podijelio je javnost.

S jedne strane javnost je s oduševljenjem primila tu vijest kazavši kako je najbolji strijelac Plemića to zaslužio, a s druge strane javnost je osudila takav čin.

Jedna od onih koja je osudila takav čin je i vijećnica Prve mostarske partije u Gradskom vijeću Grada Mostara, Adela Gosto koja je na svom facebook profilu istaknula da je pozvala inspekciju koja će ''sutra skinuti nelegalno, mimo svih zakona i procedura postavljenu tablu''.

Kontaktirali smo i vijećnicu Gosto koja je za portal Bljesak.info prokomentirala sami čin.

''To je nešto što nije prošlo nikakvu proceduru koju je trebalo proći i mimo zakona je postavljena ploča. Nemanju Bilbiju cijenim kao sportaša i njegovo ime uopće nije sporno. Sporan je način na koji je ploča postavljena. Kontaktirala sam načelnicu za inspekcijske poslove, ali pošto je danas Dan neovisnosti BiH, nisu u mogućnosti izaći na teren, tako da će u srijedu netko od inspekcije uvidjeti stanje i skinuti ploču'', istaknula je Adela Gosto.

Kopirati
Drag cursor here to close