HŽV!

''Bila noć" dolazi u Hercegovinu

Pozivamo sve navijače Hajduka, naše članove te ostale prijatelje da dođu i dočekaju te proslave 113. rođendan našeg voljenog kluba.
Sport / Nogomet | 06. 01. 2024. u 17:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Društvo prijatelja Hajduka Mostar organizira po prvi put "Bilu noć" u Hercegovini, koja će se održati 12.2.2024. godine s početkom u 19:11 sati u svečanoj dvorani Herceg Etno selo Međugorje.

Pozivamo sve navijače Hajduka, naše članove te ostale prijatelje da dođu i dočekaju te proslave 113. rođendan našeg voljenog kluba.

Za zabavni program je zadužena grupa "DIKTATORI"!

Osigurana je bogata tombola, a sav prihod od iste ide u humanitarne svrhe za novu pedijatriju SKB Mostar.

Cijena ulaznice je 80KM, a u nju je uključena konzumacija jela i pića. Ulaznice će se prodavati u razdoblju od 7.1. - 7.2.2024. godine do raspoloživosti (broj mjesta ograničen).

Kontakt broj za ulaznice i informacije je 063 467 926, te Instagram/facebook profil DPH Mostar.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DPH Mostar (@dphmostar)

Udruga Naš Hajduk objavila je na Facebooku da je samo pet dana bilo dovoljno navijačima da svojim uplatama od članarina donesu Hajduku iznos od pola milijuna eura.

Vodeći klub SuperSport HNL-a objavio je da u ovoj godini ima već više od 31.000 članova, što znači da je učlanjeno 12.000 članova više u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Članarina iznosi 20 eura, dok je za maloljetnike i one starije od 65 godina upola manja.

"Pola milijuna eura. 500.000. Samo 5 dana bilo je dovoljno navijačima da svojim uplatama od članarina donesu Hajduku respektabilan iznos. Ne zaboravite - dok se brojač članova vrti, na Hajdukov račun slijevaju se euri. Stoga, požurite i vi odraditi svoju hajdučku dužnost", navodi se u objavi udruge.

Kopirati
Drag cursor here to close