Kvalifikacije za Euro

Bh. reprezentativci svjesni da je Finska težak protivnik, ali se nadaju pobjedi

Darko Todorović dijeli mišljenje sa kolegama iz reprezentacije, ali i naglašava da nije lako igrati niti sa jednom reprezentacijom te da se treba truditi da bi uspjeli.
Sport / Nogomet | 03. 06. 2019. u 17:54 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentativci Bosne i Hercegovine u nogometu saglasni su u ocjeni kako je Finska, sa kojom će igrati 8. lipnja , težak pritivnik, ali se nadaju da mogu iskoristiti njihove slabosti. 

''Finska je težak protivnik, ali nadam se da možemo pobijediti. Rezultati i statistika koje imaju pokazuju da se radi o ozbiljnoj ekipi koja dobro igra i koja 14 utakmica nije primila gola kod kuće '', rekao je član Stručnog stožera Nogometne reprezentacije BiH Elvir Rahimić medijima u povodu utakmice protiv Finske. 

Izrazio je nadu da će bh. ekipa ''pronaći ključ njihove obrane'' i uspjeti doći do tri boda. 

Reprezentativac Ibrahim Šehić također smatra da Finci imaju kvalitetnu nogometnu reprezentaciju, sa dobrim i uigranim igračima. 

''Čeka nas teška utakmica, moramo biti fokusirani. Igrači imaju odličan kolektiv i to je njihova najveća prednost'', istaknuo je Šehić. 

Darko Todorović dijeli mišljenje sa kolegama iz reprezentacije, ali i naglašava da nije lako igrati niti sa jednom reprezentacijom te da se treba truditi da bi uspjeli. 

''Nijedna ekipa nije lagana, svi treniraju kao i mi'', poručio je Todorović. 

Utakmicu trećeg kola skupine ”J” kvalifikacija za EURO 2020 reprezentativci BiH igrat će 8. lipnja u Tampereu protiv Finske, a tri dana kasnije u četvrtom kolu u Torinu protiv Italije. 

Poslije dva odigrana kola Italija je lider na ljestvici skupine ”J” sa maksimalnih šest, Grčka i BiH imaju po četiri, Finska tri, dok su Armenije i Lihtenštajn bez bodova. 

Kopirati
Drag cursor here to close