Veličanje Mladića

Bh. nogometaš o 'neslanoj' šali: Nitko me ne može 'oprati'

''Kriv sam, izvinjavam se svima koje sam uvrijedio tom neslanom šalom'', priznao je Halilović.
Sport / Nogomet | 14. 07. 2020. u 18:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bh. nogometaš Belmin Halilović (23) našao se danas u središtu pozornosti, nakon što je objavljena njegova poruka u kojoj veliča ratnog zločinca Ratka Mladića. Zbog toga mu je FK Alfa Modriča danas uručio otkaz.

''Kriv sam, izvinjavam se svima koje sam uvrijedio tom neslanom šalom'', priznao je Halilović.

Ističe da nikada nije imao nijednu mrlju u svojoj karijeri.

''Prijatelj me izdao za pare. Uvijek smo se šalili, on je, recimo, kao Srbin pjevao pjesmu Halida Bešlića ‘Sarajevo, grade moj’. No, ako je on meni uništio život, ja ne želim to uraditi njemu. To je bila interna šala. On je meni poslao nešto vezano za Nasera Orića i u nastavku zezancije sam ja njemu poslao ovo za Ratka Mladića'', rekao je Halilović, te dodao:.

''Moj prijatelj je poruke proslijedio Jasminu Memiševiću i Danielu Pavloviću Dancu.  Njih dvojica su to iskoristili protiv mene. Svjesno su mi namontirali. Oni su me doveli u Modriču i onda su tražili novac od mene. Kada nisam pristao na to, zaprijetili su mi da će mi uništiti karijeru i tako je sve ovo nastalo. Povrh svega, poruka je objavljena baš za 11. srpanj. iako je nastala deset dana ranije. Na kraju krajeva, i moj otac je bio pripadnik Armije RBiH'', rekao je Halilović.

Nitko me ne može "oprati"

''Nitko me ne može 'oprati. Uništio sam svoj život - obilježen sam za čitav život, ali strah me za moju obitelj. Strepim radi svojih roditelja. Moja obitelj nije kriva za to što sam ja uradio. Zbog neslane šale se sada ne smijem vratiti u Sarajevo'', rekao je Halilović, prenosi Avaz.

Kopirati
Drag cursor here to close