Žižović uoči Tuzle

Bez obzira na težak raspored, sa sastavom nećemo eksperimentirati

Nakon što su zatvorili prošlo kolo, Plemići će otvoriti 11. kolo, prvo poslije prvenstvene stanke.
Sport / Nogomet | 15. 10. 2020. u 13:21 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Tuzli će u petak Zrinjski gostovati kod Tuzla Cityja, u utakmici koju će uživo prenositi Arena Sport TV.

“Uvijek pokušavamo doći do bodova, nekad u tome uspijemo, nekad ne. U Tuzli ćemo pokušati doći do vrijedne pobjede koja bi nam donijela stabilnost i mir. Pobjeda bi nam svakako dobro došla na psihološkom planu, pogotovo jer nas čeka težak raspored do kraja”, kazao je trener Zrinjskog Mladen Žižović.

Njegova momčad do sljedeće stanke odigrat će sedam utakmica, a zbog promjena u rasporedu na kraju ovog i na početku idućeg mjeseca igrati tri uzastopna derbija.

“Ne znam ni ja koji put su mijenjali ovaj raspored, tijekom pauze tri put smo dobivali različite. Nadam se da je ovo konačni, jer važno je i nama trenerima da se pripremimo. Prvenstvo i Kup podjednako su važni za nas, a u Kupu želimo do kraja”, dodao je Žižović.

Šef struke mostarske momčadi ima malih problema s kadrom, jer Almir Bekić neće igrati zbog ozljede, a Luis Ibanez žali se na prekomjerni umor. Upitan je i Miljan Govedarica, a svi ostali konkurirat će za sastav.

“Nakon zadnjeg treninga danas ćemo odlučiti koga povesti u Tuzlu. Povest ćemo samo najzdravije i nećemo puno eksperimentirati. Mislim da će nastupiti ekipa koja je najviše igrala dosad”, zaključio je Žižović.

Kopirati
Drag cursor here to close