Tri velika derbija

Brutalan raspored: Plemići u sljedeća četiri tjedna igraju sedam utakmica!

Prvenstvena pauza zbog utakmica reprezentacije dobro će doći nogometašima Zrinjskog, jer sada ih čeka strahovito visok ritam sve do nove prvenstvene stanke.
Sport / Nogomet | 13. 10. 2020. u 12:02 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijer liga će ponovno na pauzu tamo nakon 14. kola, koje se igra 7. i 8. studenog, a do tada će u nešto manje od mjesec dana igrati čak sedam utakmica. Zapravo, nogometaši Mladena Žižovića igrat će dvije utakmice tjedno i samo do kraja mjeseca odigrat će četiri utakmice.

Glavni razlog za takav ritam su dvije zaostale utakmice koje ‘vuku’ još iz razdoblja kada su igrali Europu. Obje su derbiji, protiv Željezničara i Širokog Brijega, i obje će igrati tijekom tjedna, najvjerojatnije srijedom. Tako će Zrinjski prvo u petak gostovati kod Tuzla Cityj u popodnevnom susretu (15 sati) koji će prenositi Arena Sport.

Pet dana kasnije zakazan je derbi sa Željezničarom na Grbavici. Bit će to zaostala utakmica iz šestog kola, a sadašnji termin je 16 i 30. Nakon toga u nedjelju 25. listopada gostovat će kod Olimpika, a samo tri dana kasnije igrat će utakmicu osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Bit će to prva u nizu od tri domaće utakmice zaredom, jer je 1. studenog gradski derbi s Veležom, a 4. studenog igrat će se utakmica protiv Širokog Brijega, zaostala iz osmog kola. Sedmu utakmicu u tom nizu, posljednju do nove stanke, Plemići će odigrati kod Radnika u Bijeljini, a ona će biti sedmog ili osmog studenog.

 

Raspored Zrinjskog do sljedeće stanke

Tuzla City – Zrinjski petak (15 sati)

Željezničar – Zrinjski 21. listopada (16.30)

Olimpik – Zrinjski 25. 10.

Zrinjski – Slavija 28. 10.

Zrinjski – Velež 1. 11.

Zrinjski – Široki Brijeg 4.11.

Radnik - Zrinjski 7. 11.

Kopirati
Drag cursor here to close