Serie A

Bez golova u derbiju Milana i Juventusa

U derbiju 23. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan i Juventus su na San Siru odigrali bez golova...
Sport / Nogomet | 23. 01. 2022. u 23:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Milan je bio bolji i bliži pobjedi, no domaćin nije uspio probiti obrambeni zid torinske "Stare dame". Koliko je Juventus bio opasan pokazuje i podatak kako torinski sastav nije uputio niti jedan udarac u okvir suparničkog gola.

Utakmicu je obilježila ozljeda Zlatana Ibrahimovića, koji je svoje mjesto ustupio Olivieru Giroudu već u 28. minuti.

Bh. reprezentativac Rade Krunić bio je stater kod Milaan, a na terenu je proveo 90 minuta. Za domaćine je od 75. minute zaigrao hrvatski nogometaš Ante Rebić.

U ranije odigranom susretu Roma je na gostovanju pobijedila Empoli sa 4-2 ostvarivši treću uzastopnu pobjedu u svim natjecanjima.

Momčad Josea Mourinha je pobjedu osigurala već nakon prvog poluvremena kojeg je dobila sa 4-0, pri čemu su gosti od 33. do 37. minute zabili tri gola.

Strijelci za rimskli klub zabili Tammy Abraham (24, 33), Sergio Oliveira (35) i Nicolo Zaniolo (37). U nastavku susreta Empoli je ublažio poraz golovima Andrea Pinamontija (55) i Nedima Bajramija (72).

Napoli je rutinski pobijedio "fenjeraša" Salernitanu sa 4-1.

Na ljestvici vodi Inter sa 53 boda i susretom manje, dok Napoli i Milan imaju po 49 bodova. Atalanta je četvrta sa 43 boda, dok je Juventus peti sa 42 boda.

   
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close