Pogbina sudbina nepoznata

''Besmrtni'' Luka Modrić prioritet, Pogba ispao iz Realovih kombinacija

Pogba je već dobio mig i okreće se osluškivanju drugih ponuda budući da mu ugovor s Unitedom istječe idućeg ljeta.
Sport / Nogomet | 27. 11. 2021. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koketiranje Paula Pogbe i madridskog Reala proteže se unazad zadnjih nekoliko sezona. Francuskom veznjaku je "oduvijek bio san zaigrati u bijelom dresu", no španjolska Marca tvrdi da od tog ''braka'' neće biti ništa.

U Realu su se navodno ohladili od pomisli da dovedu Pogbu na Santiago Bernabéu, a Pogba je već dobio mig i okreće se osluškivanju drugih ponuda budući da mu ugovor s Unitedom istječe idućeg ljeta.

Real je Francuza prekrižio jer se navodno ne uklapa u filozofiju kluba, iako "kraljevi" itekako cijene Pogbine nogometne kvalitete. Prioritet Madriđana je da se pojača na drugim pozicijama, ali i da se produlji vijek Luki Modriću, igraču kojeg Marca opisuje kao "besmrtnog" i koji bi trebao predvoditi svlačionicu i iduće godine.

Real planira zadržati okosnicu momčadi, Luku, Kroosa i Casemira, dok bi im kao ispomoć trebali služiti Valverdea i Camavinge, a vjerojatno će se povući i netko iz omladinskog pogona.

Pogba je tako ostao privezan do ljeta za United s kojim je u više navrata odbio produženje ugovora. Stvar s Realom mu nije upalila iako je bio na vrhu popisa želja bivšeg trenera Zinedinea Zidanea koji ga je htio dovesti u dva navrata.

Prvom prilikom je u posao uskočio Man. United i sa 114 milijuna eura plaćenih Juveu ukrao Pogbu ispred nosa Florentina Pereza. U ljeto 2019. se ista priča ponovno zakotrljala, ali tada je navodno presudila visina plaće francuskog reprezentativca koji je poželio da mu Real isplaćuje godišnje koliko i United, odnosno 14 milijuna eura.

A u PSG-u ne miruju oko očito dosta izglednog prelaska Kyliana Mbappéa u redove Reala idućeg ljeta. Parižani su, naime, spremni na osvetu i kao idealnu zamjenu za Mbappéa vide Viniciusa. Ideja je da se mladog Brazilca nagovori da ne produlji aktualni ugovor (istječe 2024.) i onda da besplatno prijeđe i Francusku.

Kopirati
Drag cursor here to close