Nije neočekivano

Pogba neće produžiti ugovor

"Pogba nije ostvario očekivanja otkad se vratio na Old Trafford za 105 milijuna eura iz Juventusa prije pet godina, a s obzirom da traži ekstremno povećanje plaće, trust klupskih mudraca nije imao tešku odluku", javljaju engleski i francuski mediji.
Sport / Nogomet | 19. 11. 2021. u 09:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije neočekivano. Manchester United definitivno neće produžiti ugovor s Paulom Pogbom koji mu istječe u ljeto 2022. godine. Pogba u posljednje vrijeme više ne igra nego što igra, a i kada se nađe na terenu spreman je uraditi nešto kao što je napravio recimo protiv Liverpoola. Zaraditi neki brzi crveni karton. Pa je tako zbog crvenog u debaklu protiv Liverpoola, zbog čega je dobio tri utakmice suspenzije, a sada je u reprezentaciji zaradio i ozljedu zbog koje ga neće biti sve do kraja godine. A na treba zaboraviti da je njegova plata 12 milijuna eura.

"Pogba nije ostvario očekivanja otkad se vratio na Old Trafford za 105 milijuna eura iz Juventusa prije pet godina, a s obzirom da traži ekstremno povećanje plaće, trust klupskih mudraca nije imao tešku odluku", javljaju engleski i francuski mediji razmišljanje unutar Uniteda.

Sve je to, pak, upalilo alarm u kontrolnoj sobi Florentina Pereza. Real Madrid je spreman stati u red za Francuza,pored Juventusa i PSG-a. Čelnici ovog kluba ili Carlo Ancelotti već određeno vrijeme razmišljaju o tome kako dovesti Pogbu.

"I nekoliko igrača prve momčadi, koje se nešto pita, dalo je zeleno svjetlo za njegov dolazak. A klub je otvoren za ojačanje vezne linije sljedeće sezone", piše Marca.

Premda je Perez zbog pandemije, ali i gradnje stadiona odlučio "stegnuti remen", inzistirao je upravo na slobodnim igračima. A s obzirom na vlastiti kapric i željeu za samopotvrđivanjem, dolazak i Mbappea, i Pogbe, u takvom paketu, za Pereza bi značio dominaciju u teškim vremenima.

Kopirati
Drag cursor here to close