Vježba i dok spava

Berbatov: Svaki trening s Cristianom Ronaldom bio je pravi rat

"Nikad Ronalda nisam vidio da pije alkohol, pa čak ni za Božić. On se brinuo za sebe. Recimo, odem vježbati, a on je već u teretani. Zatim ostane raditi dodatni trening šutirajući po golu. Nakon što to završi, ode plivati".
Sport / Nogomet | 11. 12. 2020. u 12:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrsni strijelci Dimitar Berbatov i Cristiano Ronaldo bili su suigrači u Manchester Unitedu u sezoni 2008./2009.

Slavni Bugarin pamti još slavnijeg Portugalca po nevjerojatnoj želji za radom.

"Imao sam tu sreću jednu sezonu trenirati i igrati s njim. Trening s njim je bio poput rata. Nije mislio na ništa drugo osim na pobjedu u svemu, uključujući i trening utakmice. Ali nije bilo nimalo loše, nego baš suprotno. Ronaldo je bio dobar tip koji je povećao natjecateljski naboj momčadi", ispričao je bugarski napadač za španjolsku Marcu.

Berbatov dodaje kako je CR7 već tada bio opsjednut brigom o svom tijelu.

"Bio je zabavan i privržen. Za vrijeme božićne zabave u klubu koju su organizirali igrači jako smo se zabavili, ali bili smo vrlo profesionalni. Nikad Ronalda nisam vidio da pije alkohol, pa čak ni tih dana. On se brinuo za sebe. Recimo, odem vježbati, a on je već u teretani. Zatim ostane raditi dodatni trening šutirajući po golu. Nakon što to završi, ode plivati. Bio je odlučan oko toga da postane najbolji na svijetu."

Ronaldo je danas najbolji igrač Juventusa u 35. godini života, a iz kluba se često mogu pročitati izjave kako suigrače potiče na dodatan rad svojim primjerom. 

Kopirati
Drag cursor here to close