Lud kad poludi...

Cristiano Ronaldo u istoj je večeri postavio nekoliko fantastičnih rekorda

Ronaldo je i dalje najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka, ovo mu je bio 131. gol u najelitnijem svjetskom klupskom nogometnom natjecanju u kojemu je odigrao 172 utakmice.
Sport / Nogomet | 25. 11. 2020. u 13:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Statistika Cristiana Ronalda (35) iz dana u dan je sve nevjerojatnija.

Nogometaši Juventusa u Torinu su u 4. kolu Lige prvaka pobijedili mađarski Ferencvaroš 2:1. Jedan je gol zabio Cristiano Ronaldo, ali i to je bilo dovoljno da neuništivi CR7 u jednoj večeri poruši nekoliko rekorda.

Naime, Ronaldo je u 2:1 pobjedi Juventusa protiv Ferencvaroša zabio u 35. minuti za 1:1. Bio mu je to 70. gol na domaćim utakmicama u Ligi prvaka i tako se na samom vrhu u toj kategoriji izjednačio s Leom Messijem.

No, Ronaldo je i dalje najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka, ovo mu je bio 131. gol u najelitnijem svjetskom klupskom nogometnom natjecanju u kojemu je odigrao 172 utakmice.

Lionel Messi mu u ovoj kategoriji 'debelo' gleda u leđa, Argentinac je do sada zabio 'samo' 118 golova u LP.

Nadalje, ovo je bio prvi Ronaldov gol u ovosezonskom izdanju Lige prvaka, no i takav mu je bio dovoljan za još jedan rekord. Portugalac je u proteklih 16 uzastopnih sezona postigao barem jedan gol u Ligi prvaka!

Njegova serija počela je 2005. godine u dresu Manchester Uniteda i to baš - protiv Mađara. Tada je zabio gol protiv Debrecena, a sada je počastio Ferencvaroš.

Uz sve to, bio mu je ovo 37. gol u 36 utakmica koliko ih je odigrao u 2020. godini!

Što se tiče Messija, on je u ovome kolu ostao u Barceloni, trener Ronald Koeman odlučio ga je odmoriti.

Kopirati
Drag cursor here to close