Trebaju se zamisliti

Benzema osuo paljbu po suigračima nakon poraza u El Clasicu

"Sramotni poraz protiv Barcelone se dogodio jer smo ih podcijenili. Jučer kada sam se probudio vidio sam da Vinicius i Casemiro zajedno piju i igraju Fifu", izjavio je Benzema.
Sport / Nogomet | 21. 03. 2022. u 14:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karim Benzema zbog ozljede nije zaigrao u El Clasicu u kojem je njegov Real Madrid na domaćem terenu poražen s 4:0 od Barcelone.

Pokazalo se da je Benzema daleko najbolji igrač Real Madrida već nekoliko sezona, te da bez njega jednostavno Ancelotti nema rješenja u napadu.

Benzema je javno prozvao svoje suigrače zbog očajne predstave u El Clasicu.

"Sramotni poraz protiv Barcelone se dogodio jer smo ih podcijenili. Jučer kada sam se probudio vidio sam da Vinicius i Casemiro zajedno piju i igraju Fifu. Pitao sam ih zašto se ne odmaraju prije važne utakmice, a Vinicius je odgovorio 'Nema potrebe, Barcelona je bez Messija'", izjavio je Benzema.

Vinicius i Casemiro su na utakmici protiv Barce pokazali borbenost, ali ne i staloženost i nogometno umijeće, kao na ranijim utakmicama.

Možda će se za najkasnije dva mjeseca pokazati kako je odigran jedan o najnebitnijih El Clasica zadnjih godina, ali ukoliko se Realu dogodi da je nakon ovog psihološki teškog poraza izgubio samopouzdanje, njegove bi prave teškoće mogle doći pred sami kraj sezone...

Kopirati
Drag cursor here to close