Povratak u prošlost

Baždarević: Kad ti pokojni Ćiro otvori gepek pun love

"Dođe ti pokojni Ćiro Blažević i otvori Audija, a u gepeku love ne znaš ni koliko ima. Kaže mi "Sine ovo je za tebe". A ja u životu nisam vidio toliki novac", ispričao je Baždarević.
Sport / Nogomet | 08. 01. 2024. u 01:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači Željezničara su ovih dana priželjkivali upravo popularnog Mešu na klupi plavih s Grbavice. Međutim, priča o još jednom povratku ovog legendarnog igrača se završila neslavno. Jednostavno, Baždarević se zahvalio pozivu uz čekanje nekih drugih, vjerojatno boljih vremena.

U međuvremenu je bivši izbornik reprezentacije BiH gostovao u podcastu banjalučkih Nezavisnih novina u kojem je naravno pričao o nekim drugim vremenima, svojim igračkim danima. Nekada sjajni veznjak se prisjetio jedne anegdote s pokojnim Ćirom Blaževićem.

"Za mene kažu da sam vjeran čovjek, u prijateljstvu, u druženju… Rodio se i odgajao se u klubu koji je za mene bio velika stvar. Jednostavno nisam želio nikada otići i da se nije dogodilo to moranje da odem vani i zaradim neki dinar, onda bi vjerojatno ostao u Želji. Međutim, otišao sam jer je u to vrijeme bilo sasvim normalno da odemo vani i da se vratimo da završimo karijeru. Bilo je puno propalih transfera. Pogotovo što sam ja u tom trenutku bio među najboljima na ovim prostorima. Interesirali su se za mene Crvena Zvezda, Hajduk, Partizan, Dinamo", pričao je Baždarević.

"Po mene je došao Dragan Džajić i odveo me u beogradsku Dugu. I znaš kada te odvedu pred glumce, pjevače onda te pokušaju impresionirati. I onda ti nude novac. Dođe ti pokojni Ćiro Blažević i otvori Audija, a u gepeku love ne znaš ni koliko ima. Kaže mi "Sine ovo je za tebe". A ja u životu nisam vidio toliki novac. Ipak, mene je samo interesiralo da igram, da istrčim na stadion i da dobro radim. Nisam htio ići iz Želje, a nisu mi ni dali", ispričao je Meša.

Kopirati
Drag cursor here to close