Kriza Bavaraca

Bayern zasad vjeruje Nagelsmannu

Izvršni direktor Bayerna Oliver Kahn rekao je da je klub nezadovoljan lošim rezultatima u Bundesligi, ali i dalje vjeruje u glavnog trenera Juliana Nagelsmanna.
Sport / Nogomet | 19. 09. 2022. u 11:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bayernov poraz od Augsburga (0-1) u subotu prekinuo je niz od 87 prvenstvenih utakmica na kojima su Bavarci postizali barem jedan pogodak, a prvi put u 20 godina su četiri prvenstvene utakmice u nizu bez pobjede.

Bayern, koji je peti u Bundesligi, ugostiti će Bayer Leverkusen 30. rujna, a Kahn je pozvao momčad da odgovori napadačkom izvedbom.

"Sada nemamo nikakvog kontakta s drugim trenerima. Potpuno vjerujemo Julianu", rekao je Kahn za Sky Sports u nedjelju, prenosi Hina.

Prije poraza od Augsburga, Bavarci su triput remizirali - kod kuće protiv Stuttgarta 2:2, u gostima kod Union Berlina 1:1 te u Münchenu protiv Borussije Mönchengladbach 1:1.

"Naravno da smo svi nezadovoljni i neraspoloženi. Moramo doći do suštine i moramo igrati napadački protiv Leverkusena. Možda se kod jedne ili dvije osobe ukorijenilo uvjerenje da Bundesligu možete odraditi 'onako sa strane', ali to nije slučaj", kazao je Kahn.

Kopirati
Drag cursor here to close