Kritike ne prestaju

Dietmar Hamann: Bayern se mora plašiti svakog protivnika!

"Na stranu to što među 16 najboljih u Ligi prvaka nema lakog protivnika, Bayern se zbog ukupne situacije u kojoj se nalazi mora plašiti svake momčadi", napisao je Hamann.
Sport / Nogomet | 01. 12. 2018. u 15:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bura u münchenskom Bayernu i oko njega i dalje se ne stišava. Jedan broj bivših nogometaša ovog kluba kritički je raspoloženo prema rukovodstvu kluba, a napose im se ne sviđa politika koju vode Uli Hoeness i Karl-Heinz Rummenigge.

Tako bivši njemački reprezentativac Dietmar Hamann (45) u svojoj kolumni za Sky kaže kako se sadašnji Bayern treba plašiti svakog protivnika.

"Na stranu to što među 16 najboljih u Ligi prvaka nema lakog protivnika, Bayern se zbog ukupne situacije u kojoj se nalazi mora plašiti svake momčadi", napisao je Hamann.

On kaže kako je sve započelo neumjesnom tiskovnom konferencijom vodećeg dvojca Bayerna, na kojoj su napali novinare za sve što se u klubu i oko njega događa.

"Sve je počelo zloglasnom konferencijom za medije. Prvo se pozivaju na ustavno pravo, a onda vrijeđaju igrače i medije", napisao je.

Osim toga, zamjera im samovolju koja je eskalirala zabranom dolaska u svečanu ložu stadiona jednom od najvećih imena njemačkog nogometa, Paulu Breitneru, samo zato što se posvađao s Hoenessom.

"Legende kao što je Paul Breitner protjeruju iz svečane lože, a ne sankcioniraju igrače koji šamaraju novinare", poručuje ovaj bivši član Bayerna.

Odnosi se to na slučaj Francka Ribéryja koji je nedavno jednom francuskom novinaru ''složio'' šamarčinu, ali ga klub zbog toga nije kaznio, uz obrazloženje da se Ribéry uljudno ispričao svom zemljaku novinaru.

Hamann kaže kako je, čuvši takvo što, naprosto ostao bez riječi.

Dietmar Hamann, koji je najviše utakmica odigrao za FC Liverpool (191), bio je pet godina i član Bayerna (od 1993. do 1998.). Igrao je i za Manchester City. Za Njemačku je reprezentaciju ubilježio 59 nastupa.

Kopirati
Drag cursor here to close