Braco nagrađen

Bayern potpisao novi ugovor sa Salihamidžićem do 2026. godine

"U dosadašnjih pet godina angažmana u klubu, Salihamidžić je odradio vrhunski posao. Konstantno poboljšava našu sportsku stranu kroz jačanje prvog tima i dovođenje mladih talentiranih igrača. Snažniji smo i strukturalno i kadrovski".
Sport / Nogomet | 30. 08. 2022. u 01:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Minhenski Bayern u ponedjeljak je putem službene klupske stranice potvrdio da je potpisao novi ugovor sa sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem do 2026. godine.

Salihamidžić je postao sportski direktor u kolovozu 2017. godine, a još šire sportske ovlasti u klubu dobio je u srpnju 2020. godine, kada je za njega pronađeno i mjesto u upravi kluba.

Predsjednik Bayerna Herbert Hainer imao je samo riječi hvale za Salihamidžića.

"U dosadašnjih pet godina angažmana u klubu, Salihamidžić je odradio vrhunski posao. Konstantno poboljšava našu sportsku stranu kroz jačanje prvog tima i dovođenje mladih talentiranih igrača. Snažniji smo i strukturalno i kadrovski. U prvom planu su mu i rezultatski ciljevi i financijska pozicija kluba. Hasan Salihamidžić daje 24 sata dnevno sve za Bayern, on predstavljanja Bayernov DNK, kontinuitet i titule. Naš tim očarava navijača atraktivnim, pobjedničkim nogometom. Stav uprave je kako će Salihamidžić nastaviti oblikovati uspješni Bayern i u narednim godinama, skupa sa svojim saradnicima", kazao je Hainer.

Salihamidžić nije krio zadovoljstvo Bayernovom odlukom.

"Moram se zahvaliti čelnicima kluba za povjerenje, naročito Herbertu Haineru. Na svakom koraku je podržavao moje projekte i planove. Uvijek sam govorio da volim Bayern, Muenchen je moj dom i sretan sam što možemo nastaviti našu iznimno dobru i produktivnu suradnju do 2026. godine", kazao je popularni Braco.

Kopirati
Drag cursor here to close