VIDEO | Donio pobjedu

Barcelonino 16-godišnje čudo od djeteta

Yamal, koji igra na desnom krilu, je već već u 12. minuti susreta krasno asistirao Gaviju, a odigrao je i ključnu ulogu kod pogotka Roberta Lewandowskog za završnih 3:4.
Sport / Nogomet | 28. 08. 2023. u 11:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U redovima Barcelone uistinu je teško ostati bez adekvatnih igrača za prvu postavu. Potvrdi se to još jednom na susretu koji je Blaugrana odigrala u Villarrealu, gdje je slavila rezultatom 3:4.

Bila je to čudesna utakmica u kojoj je Barcelona vodila 2:0, da bi domaći preokrenuli i poveli 3:2, a onda sve prosuli te je završilo pobjedom gostiju rezultatom 3:4, prenosi Gol.hr

Barcelona ovog puta nije zaigrala u mladoj postavi. Prosjek godina udarne momčadi bio je za njih podosta visokih 28.1, a bio bi on još i veći da Xavi od prve minuta nije priliku dao mladiću koji je prošlog mjeseca napunio 16 godina.

To je Lamine Yamal, koji je na kraju po mnogim medijima proglašen igračem susreta, a po Sofascoreu je bolje ocijenjen tek Frenkie De Jong.

Video: VILLARREAL 3-4 BARÇA | LALIGA 2023/24 MD3

Yamal, koji igra na desnom krilu, je već već u 12. minuti susreta krasno asistirao Gaviju, a odigrao je i ključnu ulogu kod pogotka Roberta Lewandowskog za završnih 3:4.

Njegov udarac iz driblinga pogodio je vratnicu, nakon čega se lopta odbila do Poljaka, kojem nije bilo teško pospremiti ju. 

Ne treba nas čuditi da se polako stvara jedna nova manija oko klinca iz La Massije. Njegova predstava uistinu je bila impresivna, a postao je najmlađi asistent na nekoj utakmici La Lige u 21. stoljeću.

Ima li Barcelona novog čudesnog nogometaša? Bit će zanimljivo pratili.

Kopirati
Drag cursor here to close