Xaviju sve teže

Barceloni samo bod

Statistika Barcelone je poražavajuća, u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima slavili samo tri puta.Barcelona nakon novog kiksadanas zauzima 8. poziciju na tabeli La Lige s 24 osvojena boda,
Sport / Nogomet | 12. 12. 2021. u 19:35 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Xavi nema magični štapić. To je sada već definitivno. U posljednje tri utakmice, Barcelona je osvojila samo jedan bod. Betis je kao gost osvojio tri, pa je Bayern bez većih problema Katalonce poslao u Europsku ligu, danas Barcelona nije uspjela više osvojiti od boda na gostovanju kod Osasune. Statistika Barcelone je poražavajuća, u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima slavili samo tri puta.

Barcelona je povela u 12. minuti, Gavi asistira Nicu, ali radost gostujućih igrača je trajala samo dvije minute. David Garcia pogađa glavom nakon slobodnjaka. Mladi 19-godišnji marokanski napadač Abdessamad Ezzalzouli je u 49. minuti doveo Barcu u novu vodstvo koje je ovaj put trajalo puno duže i činilo se kako bi gosti mogli uzeti tri boda, međutim četiri minute prije kraja izjednačio je Chimy Avila.

Za Osasunu je od 68. minute zaigrao hrvatski napadač Ante Budimir.
Treba istaći da je Ousmanne Dembele zaradio novu povredu zbog koje je igru morao napustiti u 81. minuti susreta.

Barcelona nakon novog kiksa zauzima 8. poziciju na tabeli La Lige s 24 osvojena boda, Osasuna je 10. s 2 boda manje.

Niz od tri ligaške utakmice bez pobjede, Villarreal je prekinuo današnjom pobjedom protiv Rayo Vallecana. Strijelci su bili Mandi i Gerard Moreno u razmaku od samo četiri minute.

Kopirati
Drag cursor here to close