La Liga

Barcelona svladala Celtu, Araujo nakon sudara završio u bolnici

Barcelona je na svom terenu pobijedila Celtu Vigo sa 3-1. Barca je povela sa 3-0 golovima Memphisa Depayja (30) i Pierre-Emericka Aubameyang (41, 48). Celta je smanjila u 50. minuti preko Iaga Aspasa.
Sport / Nogomet | 11. 05. 2022. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Barcelone, Real Betisa i Granade ostvarili su pobjede u prvom susretima 36. kola španjolskog nogometnog prvenstva.

Barcelona je na svom terenu pobijedila Celtu sa 3-1, Real Betis je na gostovanju pobijedio Valenciju sa 3-0, dok je Granada porazila Athletic Bilbao sa 1-0.

Barca je povela sa 3-0 golovima Memphisa Depayja (30) i Pierre-Emericka Aubameyang (41, 48). Celta je smanjila u 50. minuti preko Iaga Aspasa, no samo osam minuta kasnije gosti su ostali bez isključenog Murilla i tu je priča završila.

U drugom poluvremenu potres mozga je nakon sudara s Gavijem doživio Ronald Araujo te ga je hitna pomoć odvezla u bolnicu na daljnje promatranje.

Katalonski sastav je ovom pobjedom praktički osigurao drugo mjesto iza prvaka Real Madrida, javlja Hina.

Real Betis je na gostovanju pobijedio Valenciju sa 3-0 osvojivši važna tri boda u borbi za jedan od europskih kupova.

Gosti su sva tri gola zabili u nastavku, a strijelci su bili Willian Jose (57), Sergi Canales (87) i Borja Iglesias (90).

Betis se trenutačno nalazi na petom mjestu sa 61 bodom, tri manje od Atletico Madrida koji je četvrti, dok trećeplasirana Sevilla ima 65 bodova.

Važne bodove, ali u borbi za ostanak izborila je Granada pobjedom 1-0 protiv Athletic Bilbaoa.

Pogodak odluke zabio je Alex Collado u 35. minuti. Gosti su od 85. minute ostali s igračem manje nakon što je isključen Mikel Vesga.

Granada je ovom pobjedom napredovala na 16. mjesto sa 37 bodova, i uz meč više ima pet bodova prednosti u odnosu na Mallorcu, koja se nalazi u zoni ispadanja.

Real vodi na ljestvici sa 81 bodom, Barcelona je druga sa 72, dok Sevilla na trećem mjestu ima 65.

   
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close