El Clásico

Barcelona razbila Real

Sport / Nogomet | 21. 11. 2015. u 19:15 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Barcelone slavili su u El Clasicu na Santiagu Benabeu protiv Real Madrida s čak 4-0, što je jedan od najtežih domaćih poraza Reala u povijesti.

Andres Iniesta nakon utakmice izjavio je kako je Barcelona samo željela biti ono što jest i da je uspjela u tome.

 

Barcelona je ponizila Real na Bernabeu, katalonski nogometaši su u potpunosti nadigrali “Kraljevski klub” u kojem su podbacili gotovo svi, prenosi Hina.

U 11. minuti Barcelona je povela nakon solo-prodora Sergia Roberta koji pronalazi Suareza, a Urugvajac iz prve vanjskim dijelom kopačke pogađa suprotni kut vrata Reala.

U 39. minuti Katalonci su povećali svoje vodstvo nakon sjajnog dodavanja Inieste za Neymara, koji provlači loptu ispod vratara Navasa.

U 53. minuti Barcelona je postigla i treći zgoditak nakon atraktivne akcije u kojoj je Neymar petom ostavio loptu za Iniestu, a ovaj pogađa sami gornji desni kut.

U 56. minuti u igru je ušao Messi umjesto Rakitića, a u 68. minuti Ronaldo propušta najveću priliku za Real i pogađa u glavu vratara Brava.

U 74. minuti Suarez postiže svoj drugi gol na utakmici, sam je izbio ispred vratara Reala i lako ga prebacuje za konačnih 4-0.

U 84. minuti iznervirani Isco dobija izravni crveni karton, a u 90. minuti sjajni vratar Barce Bravo skida još jedan “zicer” Ronaldu.

Barcelona sada vodi s 30 bodova, šest više od Reala i sedam od Atletica koji ima utakmicu manje.

Inače, bio je to i najčuvaniji El Clasico u povijesti kojeg je osiguravalo 1.100 policajaca i 1.200 zaštitara, a sve u strahu od terorističkog napada koji se dogodio prije osam dana u Parizu.

Kopirati
Drag cursor here to close