Za 65 milijuna eura

Barcelona potvrdila dolazak Torresa iz Manchester Cityja

Osnovni iznos odštete bi trebao biti 55 milijuna eura, a još 10 milijuna bi moglo pripasti Manchester Cityju kroz bonuse.
Sport / Nogomet | 28. 12. 2021. u 18:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona je u utorak potvrdila da je s Manchester Cityjem dogovorila prijelaz španjolskog reprezentativca Ferrana Torresa u zimskom prijelaznom roku, a prema medijskim napisima vrijednost transfera je 65 milijuna eura.

Osnovni iznos odštete bi trebao biti 55 milijuna eura, a još 10 milijuna bi moglo pripasti Manchester Cityju kroz bonuse.

Torres se tako vraća u La Ligu nakon 18 mjeseci provedenih u engleskoj Premier ligi, a s Barcelonom je potpisao ugovor do ljeta 2027, prenosi Hina.

Torres je u Cityju skupio 43 nastupa u svim natjecanjima, a postigao je 16 pogodaka. Barcelona će Torresa službeno predstaviti 3. siječnja na Camp Nou, a Katalonci su objavili da su u ugovor ugradili klauzulu od milijardu eura za odlazak igrača na kojem će Manchester City prodajom zaraditi više od 30 milijuna, a moguće i 40 milijuna eura.

Očekuje se da će Torres u sustavu Xavija Hernandeza imati svoje standardno mjesto u ulozi središnjeg napadača ili desnog krila, gdje je najčešće igrao dok je nosio dres Valencije iz koje je 2020. preselio na Etihad.

Kopirati
Drag cursor here to close