Lewa

Barcelona odustala od Haalanda, žele napadača Bayerna

Katalonci su se okrenuli jeftinijoj varijanti, dovođenju jednog od najboljih napadača svijeta koji bi, ako je vjerovati natpisima medija, rado prihvatio ponudu igranja u španjolskoj ligi.
Sport / Nogomet | 27. 04. 2022. u 13:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski mediji pišu već tjednima kako Barcelona pod vodstvom novog trenera Xavija nastoji za sljedeću sezonu osigurati potpis poljskog napadača Roberta Lewandowskog koji nastupa za njemački Bayern.

Iako se mjesecima povezivalo Haalanda s dolaskom u katalonski klub, uprava je izgleda odustala od dovođenja skupog Norvežanina koji bi upravu kluba trebao stajati oko 250 milijuna eura kada se zbroje provizija agentu, plaća i odšteta Borussiji.

Okrenuli su se jeftinijoj varijanti, dovođenju jednog od najboljih napadača svijeta koji bi, ako je vjerovati natpisima medija, rado prihvatio ponudu igranja u španjolskoj ligi.

Mundo Deportivo ističe kako je Lewandowski i dalje bolja opcija bez obzira na to što je 12 godina stariji od Haalanda. Naglašavaju da je najveći problem činjenica da se Norvežanin muči s ozljedama ove sezone, a već je u svojoj kratkoj karijeri od 4 sezone propustio 12 utakmica više od Poljaka u zadnjih 9 sezona, piše portal HRT.

Najveća prepreka za dolazak poljskog napadača u Kataloniju bit će uprava Bayerna koja ga nema namjeru pustiti sve dok mu ne istekne ugovor u lipnju 2023. godine:

"Nismo ludi raspravljati o transferu igrača koji nam svake sezone zabije 30-40 golova, on sigurno ostaje s nama i iduće sezone", poručio je direktor Bayern, Oliver Khan.

Podsjetimo, Lewandowski ove sezone opet briljira, u 43 odigrane utakmice ima čak 48 golova, a u protekle dvije sezone protivničku mrežu tresao je čak 95 puta.

Kopirati
Drag cursor here to close