L'Equipe tvrdi

Barca sprema novi veliki transfer: Dolazi Griezmann!

Jasno je da Griezmann osjeća veliko razočarenje ovom sezonom, a Los Colchoneros su nakon poraza od Juvetusa u Ligi prvaka, u subotu praktično ispali i iz utrke za La Ligu, jer su poraženi od Athletica Bilbao (0:2)
Sport / Nogomet | 17. 03. 2019. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona ne odustaje od Antoinea Griezmanna, iako je Francuz prošlog ljeta odbio Katalonce i produžio ugovor s Atleticom.

Nakon ispadanja madridskog Atletica iz Lige prvaka, budućnost francuskog napadača na Wanda Metropolitanu ponovno je neizvjesna.

Njegova otkupna klauzula je 200 milijuna eura, no u lipnju ona pada na 120 milijuna eura.

To će ponovno pokušati iskoristiti Barcelona kako bi ovog napadača dovela na Nou Camp, piše L'Equipe.

Jasno je da Griezmann osjeća veliko razočarenje ovom sezonom, a Los Colchoneros su nakon poraza od Juvetusa u Ligi prvaka, u subotu praktično ispali i iz utrke za La Ligu, jer su poraženi od Athletica Bilbao (0:2), tako da im Barcelona, koja ima utakmicu manje, može pobjeći na +10, pobijedi li u nedjelju Real Betis u gostima.

Pogodak Kenana Kodre za Athletic Bilbao

Nogometaši Atletica poraženi su u 28. kolu Španjolske lige u gostima kod Athletica Bilbao s 0:2 i sve su dalje od vodeće Barcelone.

Atletico je još u šoku nakon ispadanja u Ligi prvaka od Juventusa pa u Bilbaou skoro da nisu zabilježili nijednu priliku.

Domaći su golovima Inaki Williamsa (73) i Kenana Kodre (85) u samoj završnici to iskoristili te nanijeli madridskome sastavu četvrti poraz u Primeri.

Alvaro Morata je pred kraj utakmice promašio prazan gol, Nikola Kalinić je ostao na klupi gostiju.

Vodi Barcelona s 63 boda i utakmicom manje, a Atlético Madrid je drugi s 56, dok su Baski pobjedom došli na 9. mjesto s 39 bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close