La Liga

Barca nadmoćna protiv Real Sociedada, dva gola Lewandowskog

Poljski golgeter Robert Lewandowski zabio je prvijenac u dresu katalonske momčadi, a za to mu je trebalo samo 45 sekundi. Loptu je povukao Balde i ubacio za Lewandowskog kojem nije bilo teško poentirati za vodstvo Barcelone.
Sport / Nogomet | 22. 08. 2022. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjem susretu nedjeljnog programa 3. kola španjolske La Lige nogometaši Real Sociedada ugostili su Barcelonu (1:4), koja je sjajno otvorila susret, i to preko Roberta Lewandskog.

Poljski golgeter zabio je prvijenac u dresu katalonske momčadi, a za to mu je trebalo samo 45 sekundi.

Bila je to sjajna akcija koja je krenula iz posljednje linije. Sjajno su se Xavijevi momci oslobodili domaćeg pritiska i u nekoliko dodavanja izbili pred domaća vrata. Povukao je Balde i ubacio za Lewandowskog kojem nije bilo teško zabiti za vodstvo Barcelone.

No vodstvo Xavijeve momčadi nije dugo trajalo, samo pet minuta kasnije Isak je zabio za izjednačenje.

Ipak u drugom poluvremenu Katalonci su imali glavnu riječ na terenu. U razmaku od samo dvije, tri minute, Dembele u 66. i Lewandowski u 68. minuti dvoboja odveli su Barcu na dva gola prednosti i mirno priveli kraju utakmicu.

Konačnih 4:1 postavio je Ansu Fati u 79. minuti dvoboja, a zanimljivo je dodati kako je uz pogodak, upisao i tri asistencije.

Robert Lewandowski je svojim golovima na najbolji način proslavio 34. rođendan (rođen je 21. kolovoza 1988.), a uz dva pogotka dobio je i priznanje za igrača utakmice.

   
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close