Trener Širokobriježana

Barbarić: Nakon dugo vremena imamo priliku zaigrati pred našim navijačima

Zbog incidenta na utakmici protiv Sarajeva na kraju prošle sezone Široki Brijeg „odradio“ je suspenziju od četiri utakmice bez gledatelja.
Sport / Nogomet | 26. 08. 2022. u 15:29 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega odlično su otvorili novu sezonu Premijer lige BiH, a u subotu će na Pecari, u okviru 7. kola, ugostiti Velež i to ovaj put pred punim tribinama.

Zbog incidenta na utakmici protiv Sarajeva na kraju prošle sezone Široki Brijeg „odradio“ je suspenziju od četiri utakmice bez gledatelja.

Za sutrašnji ogled s Veležom vlada veliko zanimanje i utakmica će po svemu sudeći biti odigrana u vrućoj atmosferi.

''U nekakvom specifičnom ozračju dočekujemo derbi. Nakon dugo vremena imamo priliku zaigrati pred našim navijačima. Povratak publike na Pecaru je stimulirajući trenutak za nas'', najavio je utakmicu trener Širokobriježana Ivica Barbarić.

Naglasio je da ne želi podleći euforiji pred hercegovački derbi.

''Velež zaslužuje maksimalno poštovanje. Kao i svaka druga momčad u ligi i oni imaju sitnih problema, ali i nespornu kvalitetu. Od svojih igrača tražim apsolutni angažman. Svaki pojedinac mora biti na maksimalnoj razini i sve podrediti nastavku pozitivnog niza. Nadam se kako ćemo opravdati povjerenje navijača'', istaknuo je trener Širokog.

Za derbi s Veležom u redovima Širokog Brijega neće biti ozlijeđenih Brune Oliveire i Vinka Rozića, te suspendiranih Ilije Bagarića i Marijana Ćavara. Utakmicu će suditi Luka Bilbija iz Prijedora s pomoćnicima Davorom Maksimovićem iz Doboja i Mirzom Čejvanovićem iz Tuzle.

Utakmica se igra od 19 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close